Apple Music, Samsung akıllı TV'lere geldi - Haberler - indir.com

Apple Music, Samsung akıllı TV'lere geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleştirilen CES fuarı ile beraber yeni QLED televizyon modelleri duyurulmuştu. Şirketin bu yeni 4K ve 8K model televizyonları yüksek parlaklık ile yüksek renk hacmi ve HDR10+ gibi özellikler ile geliyor. Samsung’un yeni gerçekleştirmiş olduğu açıklamaya göre ise yeni televizyon modelleri önde gelen güvenlik bilimleri enstitülerinden önemli göz güvenliği sertifikası almış durumda. Samsung’a göre yeni 4K ve 8K QLED TV’leri Underwriters Laboravories’tan fotobiyotik LED tehlikesinin olmadığı ile alakalı sertifika almış durumda. Diğer yandan bu sertifikalar televizyonlardan yayılan ışık türlerinin fotobiyolojik LED tehlikesi oluşturmadığı ve yüksek parlaklığa rağmen gözler için güvenli oldukları anlamına geliyor. Samsung’un 2020 QLED televizyon serisi IEC’nin standartlarına göre izleyicilerin gözleri için en güvenli olarak kabul görülüyor

Samsung TV’ler için Apple Music geldi

Samsung ve Google'dan Galaxy Z Flip için ortaklıkSamsung ve Google'dan Galaxy Z Flip için ortaklık

Yazılım tarafını da geliştirmeye devam eden Samsung, Apple TV’yi akıllı TV modellerine getiren ilk marka olmuştu. Şimdi ise Apple Music’i Akıllı TV servisine entegre eden ilk TV üreticisi olmayı başardı. Apple Music 2018 ve sonrasında piyasaya sürülen Samsung akıllı TV’lerle uyumlu olup uygulama artık TV’nizde yer alan App Store üzerinden indirilebilir olacak. Apple Music’e herhangi bir aboneliğiniz  yok ise Samsung TV’niz ile bireysel olarak 3 aylık deneme sürümüne de kavuşacaksınız.

Samsung yetkilisi konu hakkında "Hedefimiz her zaman tüketicilere en iyi eğlence deneyimlerini sunmak oldu ve insanlar evde daha fazla zaman harcamaya başladığı günlerde, bu misyona her zamankinden daha fazla bağlıyız. Geçen yıl Apple TV uygulamasını sunan ilk TV üreticisiydik ve şimdi ise Apple Music'i ilk sunan biziz. Apple ile ortaklığımız, özellikle Akıllı TV'lerinden daha fazla içerik seçeneği aradıklarından tüketicilere benzersiz bir eğlence seçenekleri dizisi getirmede etkili oldu.”  Dedi.


Google yeni Pixel telefonlarında neden Samsung işlemci kullanmak istiyor?Google yeni Pixel telefonlarında neden Samsung işlemci kullanmak istiyor?
Samsung Galaxy A21s'in teknik özellikleri gün yüzüne çıktıSamsung Galaxy A21s'in teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ