Apple iOS 13 işletim sistemindeki hatasını kabul etti! - Haberler - indir.com

Apple iOS 13 işletim sistemindeki hatasını kabul etti!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 09:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, iPhone akıllı cihazlarda yer alan Kişisel Erişim Noktası özelliği ile ilgili hatasını kabul etti. Şirket konuyla ilgili olarak yakın zaman içerisinde bir düzeltme yaparak yaşanan sorunu ortadan kaldıracaktır. Kişisel Erişim Noktası, kullanıcıların iPhone akıllı cihazlarını Wi-Fi erişim noktasına dönüştürmelerine ve bununla beraber akıllı cihazlarını internete bağlamak için kullanmalarına imkan tanıyor. Kısacası bu sistem sayesinde kullanıcıların internet paylaşımı yapmaları sağlanabiliyor. 

diğer cihazları internete bağlamak için kullanmalarına olanak tanıyor. Kısacası, bu sistemle kişiler internet paylaşımı sağlayabiliyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını ile uğraşıldığı şu günlerde birçok insan evden çalışmak zorunda kaldı. Bu noktada söz konusu bu özellik oldukça önemli bir hal aldı. Peki, iOS Kişisel Erişim Noktası hatası neye sebep oluyor?

iOS 14 ile gelecek yenilikler neler?iOS 14 ile gelecek yenilikler neler?

iOS Kişisel Erişim Noktası hatası neye sebep oluyor?

Teknoloji devi Apple, Kişisel Erişim Noktası ile ilgili bağlantı sorunlarının, iOS 13 ve iPadOS 13'te olduğunu kabul etti. iPhone ve iPad kullanıcıları geliştiriciler tarafından sunulan bu özellikte bir takım sorunların meydana geldiğini belirtiyor. Kişisel Erişim Noktası hatalarından etkilenen iPad ve iPhone akıllı cihaz kullanıcıları, sık sık bağlantının kesildiğini ya da hiç bağlantı sağlanamadığını dile getiriyor. iOS 13.1.2 sürümünden bu yana Apple'a yaşanan bu durum kullanıcılar tarafından raporlanıyor olsa da söz konusu problemin ne zamandan beri yaşandığı bilinen bir durum değildir. MacRumors'dan elde edilen bilgilere göre Apple, geçici bir çözüm olarak kullanıcıların cihazlarını kapatıp açmalarını öneriyor. 

Söz konusu sorunu Apple şu an için düzeltme üzerindedir. Fakat şöyle bir sorun var ki konunun iOS Kişisel Erişim Noktası hatası ile ilgili olup olmadığı henüz belli olan bir durum da değildir. Fakat teknoloji şirketinin, kişisel erişim sorunları ile ilgili destek ekiplerini uyardığını da söylemekte fayda vardır. Bunun yanı sıra aynı zamanda üretici şirket Apple, kullanıcıların yazılımlarını güncel tutmalarını ve buna ek olarak sorunun herhangi bir donanımsal sorun olmadığının da altını çizdi. Elde edilen bilgilerden biri de sorunun şu anlık güncellemeler ile çözülüp çözülmeyeceği belirtilmemiştir. Konuyla ilgili şirket çalışmalarını devam ettiriyor. Yakın zaman içerisinde sorunun çözülmesi bekleniyor. 

 


iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!iOS 14 kodlarında yeni gelecek Apple ürünleri ortaya çıktı!
iOS 13.1.3 güncellemesinde neler değişmişti? iOS 14 yenilikleri neler kazandıracak?iOS 13.1.3 güncellemesinde neler değişmişti? iOS 14 yenilikleri neler kazandıracak?
iOS 13.4 Türkiye'de saat kaçta yayınlanacakiOS 13.4 Türkiye'de saat kaçta yayınlanacak

PAYLAŞ