Apple fütüristik bir iPhone tasarımına imza attı! - Haberler - indir.com

Apple fütüristik bir iPhone tasarımına imza attı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 12:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple’ın gelecek dönemler için almış olduğu bir patent içeriği ortaya çıktı. Bu patent detaylarına göre fütüristik bir tasarıma sahip iPhone modelinin gelebileceği ortaya çıkıyor. Şirketler sadece güncel değil ileriye dönük yıllar için de patent dosyaları almaya devam ediyor. Bu noktada önemli isimlerden olan Apple, yeni bir iPhone patenti ile karşımıza geliyor. Söz konusu patent dosyasından ortaya çıkan görsele göre modelin ön yüzeyindeki her kenarında tamamen kavisli camların kullanıldığı bir tasarım gözüküyor. Çerçevelerin tamamen ortadan kaldırılmış olduğu bu yapıda çentik tasarımı görmüyoruz. Bu durumda ise tüm kamera ve sensörlerin ekran altına alınacağı bir yapıda gelmesi bekleniyor. Kenarlarda fiziksel tuşlar olmayacağı için ise bu noktada sanal kontrol butonlarının Apple tarafından tasarlanması düşünülüyor.

Apple’dan dikkat çekici tasarım konsepti

Apple'dan iPhone'larla ilgili radikal karar!Apple'dan iPhone'larla ilgili radikal karar!

Patentlerde yer alan hava sıcaklığı ile borsa verileri de dikkat çekiyor. Bu noktada şirketin bu tasarımı gerçeğe dönüştürüp dönüştürmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak bu tarz tasarımlara sahip cihazların yakın zamanda geliştirilmesi bekleniyor. Çok yakın zamanda Apple şirketinden ayrıca uygun fiyatlı bir akıllı telefon modeli de gelmesi bekleniyor. Bu noktada iPhone SE 2 veya iPhone 9 olarak adlandırılması bekleniyor. Bu cihaz hakkında da çeşitli sızıntılar gelmeye devam ederken, son sızıntılara göre modelin 399 dolar fiyatıyla piyasaya giriş yapması bekleniyor.

Özellikler tarafında ise yeni iPhone’un A13 Bionic işlemci ile beraber 3 GB RAM belleğine sahip olması bekleniyor. Bu modelde ise 4.7 inçlik bir ekranın bulunması bekleniyor. Apple’ın Eylül ayında sunacağı iPhone 12 amiral gemisi serisi öncesinde bahar döneminde bu yeni uygun fiyatlı iPhone serisini tanıtması bekleniyor. Bakalım Apple sunacağı bu yeni ürünler ile kullanıcıların beğenisini kazanacak mı göreceğiz.


Spotify ve Apple Music arasında çalma listesi nasıl aktarılır?Spotify ve Apple Music arasında çalma listesi nasıl aktarılır?
Apple Watch'da App Store nasıl kullanılır?Apple Watch'da App Store nasıl kullanılır?

PAYLAŞ