App Store Türkiye’den yerli uygulama sürprizi! - Haberler - indir.com

App Store Türkiye’den yerli uygulama sürprizi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 16:40:00
Editör : Numan Dargın
Kategori : Donanım

Apple tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için güzel bir jest geldi. Bizler için oldukça olan bu bayramda Apple, uygulama marketi App Store’da “yeni ve yerli” ismini verdiği bir kategori açıyor. 
App Store’un geliştirdiği bu yeni kategoride kullanıcılara ülkemizde geliştirilen “yeni ve yerli” uygulamalar yer alacak. Şu an için önizleme aşamasında yer alan kategoride 29 Ekim’de yayınlanacak yeni kategoride çeşitli uygulamalara yer verilecek. 

App Store Türkiye’den “Yeni ve yerli" jesti

Bundan sonra App Store’da  “yeni ve yerli” isimli kategoride  ülkemizde geliştirilmiş olan uygulama ve oyunlar her ay hikayeleri ile beraber kullanıcılara sunulacak. Apple bu yeni kategori için tanıtım yazısı ise şöyle:
“Türkiye’deki uygulama geliştirme sahnesi her daim gelişiyor ve büyüyor. Bu harekete yön veren yetenekleri, yaratıcılığı ve girişimci ruhu kutlamaksa, bize gurur veriyor!
Her ay düzenli olarak yayınlayacağımız bu yazı dizisinde en iyi yerli oyun ve uygulamaların yanı sıra dikkatimizi çeken güncellemeleri öne çıkartacak, sadece bize değil dünyaya ilham veren başarı hikayelerini seninle paylaşacağız. Hazırsan, başlayalım.“
Bu kategoride yer verilen uygulama ise ‘Meditasyon’ oldu.
 

Android ve iOS için Viber Uygulaması GüncellendiAndroid ve iOS için Viber Uygulaması Güncellendi



İlgili uygulamalar
PS4 için Android ve iOS Uygulamaları YayınlandıPS4 için Android ve iOS Uygulamaları Yayınlandı
iOS için Google Play Music YayınlandıiOS için Google Play Music Yayınlandı

PAYLAŞ