App Store kullanıcılarını geçmişe götürüyor - Haberler - indir.com

App Store kullanıcılarını geçmişe götürüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-25 14:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Tam 10 yaşına giren Apple Store, mutluluğunu müşterilerine yansıtmak için 80'lerin ve 90'ların kült mertebesine ulaşmayı başarmış olan oyunlarını, retro görünüme sahip günümüz maceraları, geçmiş yılların izlerini hala sürdüren fotoğraf ve video uygulamalarını tekrardan gün yüzüne çıkartacak. App Store dünyasını baştan sona saracak olan bu uygulama, bütün bir hafta sürecek. Geçmişi hatırlamak isteyenler veya o günleri özlemle arayan birçok kullanıcı App Store'nin bu haftaki özelliği sayesinde 80'ler ve 90'lar havasını yaşayacak.

Nostaljik bir ortam yarata bilirsiniz

App Store'da bulunan Bugün sekmesinde Analog çekimlerin kendine has görüntü ve hissini tekrar tekrar yaşamak isteyen kullanıcılar, Nostaljik Çekimler Yap hikayesi sayesinde iPhone ve iPad'inde hangi uygulamaları kullanacağını bulabiliyorlar. Şayet sizde sık sık hava durumunu kontrol eden okurlarımız arasında bulunuyorsanız bu kontrolleri daha nostaljik bir ortamda yapabileceksiniz. Bunun için ise Pixel Waether Uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz. Günün oyununu belirleyen App Store ise pikseli bol olan Tennis Champs Season 2. oyununu kullanıclarına sunuyor. Şayet eğlenmek istiyorsanız ve rekabeti seviyorsanız bu oyun tamda size göre diyebilirim.

Çocukluk yıllarınıza geri dönebilirsiniz

Şayet çocukluğunu özleyen ve işi gücü oyun olan o dönemlere dönmek istiyorsanız App Store size bunun içinde imkan sunuyor. O dönemleri şöyle bir hatırlayacak olursak herhangi bir kaygı gütmeksizin tek derdimizin ise oyun oynayabilmek olduğu yıllardı. O yıllara dönmek için App Store üzerinden çocukluğuna dön sekmesinden geçebilirsiniz. Bu özellik sayesinde çocukluk yıllarınıza geri dönebilirsiiniz ve renk renk çizim yapabilir ya da Pictionary ile Uno gibi oyunları oynayabilirsiniz. Dilerseniz 8mm Vintage Camera uygulaması le video çekimleri yapabilir veya Pac-man, Tetris, Atari, Sonic tarzı video oyunları ile eğlenebilrisiniz. Tamamen sizin tercihinize kalmış şeyler. 





PAYLAŞ