Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı! - Haberler - indir.com

Apex Legends’te dev temizlik: 16 bin oyuncu banlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 11:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Çıkışının üzerinden 1 ay dahi geçmemiş olmasına rağmen yüksek popülerliği ile Apex Legends hile konusunda da hızlı bir ilerleme yaşadı. Son aktarılanlara göre 16 bin oyuncu sistemden çıkarıldı. İşte detaylar.

Apex Legends Oyun Piyasasını Darmadağın Ediyor

Apex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha KırdıApex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha Kırdı

Apex Legends için yapılan son açıklamalarda oyundaki hilelerin önüne geçebilmek adına ciddi bir savaş başlatıldı. İlk aşama itibari ile 16 bin kişinin oyundan banlandığını duyuran Respawn Entertainment, yaptığı bu açıklama ile birlikte hilenin ciddi bir sorun olmaya başladığını da gösterdi.

Reddit’te gündem Apex Legends

Konuyla ilgili detayların büyük bir bölümü Reddit’te de ses getirdi. Yayınlanan istatistiklerde Apex Legends’te hile yapan kullanıcıların büyük bir bölümünün banlandığı ve yine büyük bir bölümünün de ihlal raporu alacağı ifade edildi. Üstelik banlanan kullanıcıların belirli bir süresi olmadığı gibi tamamen oyundan uzaklaştırıldığı da ifade edildi.

 Apex Legends hile raporlama sistemi bulunmadığından dolayı mevcut banlamalar yönetim takibi ile gerçekleştiriliyor. Fakat diğer pek çok oyunda olduğu gibi kısa bir süre içerisinde Apex Legends ihbar bölümünün açılması bekleniyor.

En çok tercih edilen hile duvar arkasından düşmanların görülmesini sağlayan bir hile olurken, oyuncular bu hilelerle diğer oyuncuların önüne geçebiliyor. Büyük bir avantaj sağlayan hile sayesinde oyundaki başarılarını arttıran oyuncuların bu keyfi kısa sürmese de tüm hilecilerin yakalandığı da düşünülmüyor. 

Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?


İlgili uygulamalar
Apex Legends İçin Ömür BiçildiApex Legends İçin Ömür Biçildi

PAYLAŞ