Apex Legends'a solo mod geliyor - Haberler - indir.com

Apex Legends'a solo mod geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-07 15:03:01
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Oyun

Günümüzün popüler oyunlarından biri olan Apex Legends, 13-27 Ağustos tarihleri arasında bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Apex Legends, etkinlikler için solo modunda oynanabilir olacak. Hayatta kalma oyunları oyun sektöründe birkaç yıldır çok popüler ve sevilen bir tür oldu. Özellikle hayatta kalma oyunları oldukça rağbet görüyor. Diğer bir popüler oyun olan PUBG ile başlayan bu alan Fortnite'ın piyasaya biraz daha tercih edilir oldu. Apex Legends'la daha da çok yayıldı. Bu haberimiz ise bu oyun türünün en yeni türü olan Apex Legends'la ilgili.

Twitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandıTwitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandı

Apex Legends, önümüzdeki hafta yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu etkinliğin en dikkat çekici yanı ise oyuna kısa süreliğine getirilecek bir mod. Bu mod, oyunları tek oynamayı seven oyun severleri çok yakından ilgilendiriyor. Apex Legends, bugüne kadar bir takım oyunuydu. Bu, bir bakıma güzel bir şey çünkü en azından yalnız olmanın risklerini düşürüyor. Ancak kimi oyuncularsa takım arkadaşlarına ihtiyaç duymuyorlar. Oyuna şimdi ise "The Iron Crown Collection" (Demir Taç Koleksiyonu) isminde bir etkinlik geliyor ve bu etkinlik kapsamında oyuncular, bireysel yeteneklerini sergileyebilecekler.

Etkinliğin duyurusu Apex Legends'ın resmi Twitter hesabından yapıldı. Yapılan açıklamalarda bu etkinliğin 13-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceği ifade edildi. Yani Apex Legends'ın solo modu, 13-27 Ağustos arasında deneyimlenebilecek. Etkinlikle ilgili bir de video yayınlayan Apex Legends, bu modun nasıl olacağına dair bir önizleme imkanı sunuyor. Görünen o ki, Apex Legends'ın solo modu, tıpkı Fornite ve PUBG'de olduğu gibi olacak ve büyük değişiklikler içermeyecek.


İlgili uygulamalar
Apex Legends hilecileri birbiriyle eşleştiriyorApex Legends hilecileri birbiriyle eşleştiriyor

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ