Apex Legends ürünlerini satan resmi online mağaza açıldı - Haberler - indir.com

Apex Legends ürünlerini satan resmi online mağaza açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 09:55:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Kısa süre içerisinde büyük kitleleri etkisi altına alan ve milyonlarca oyuncuya sahip olan Apex Legends dünyasından yeni bir haber daha geldi. Battle Royal türünde geliştirilen Apex Legends, oyuncular tarafından beğeni kazanmış olup oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Geliştirici şirket oyunun bu denli başarı elde etmesinin ardından Apex Legends'in çevrimiçi ürün satışı sağlanacak olan mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Birbirinden farklı lisanslı Apex Legends ürünü söz konusu bu site üzerinden hayranlarına satışa sunulacak. Apex Legends hayranları bu site aracılığı ile çok daha güvenli bir şekilde ürünleri satın alabilecekler. 

Electronic Arts ve Respawn Entertainment ortak bir çalışma sonucunda Apex Legends ürünlerinin çevrimiçi bir şekilde satışa sunulacağı internet mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Daha önce bu şekilde bir mağazasının açılışını Epic Games yapmıştı. Epic Games'in mağazası ile benzerlik taşıyan Apex Legends mağazasında lisanslı orijinal kıyafetler, kupalar ve aynı zamanda oyunun temasını taşıyan daha birçok ürün yer alacak. Gelecek günlerde mağazaya çok daha fazla ürün ilave edileceği dile getirildi. 

Apex Legends Haritası 2.Sezonda DeğişiyorApex Legends Haritası 2.Sezonda Değişiyor

Bildiğiniz üzere popülerlik elde eden oyunların ürünleri genel olarak yan mağazalar üzerinden satışa sunuluyor. Bu durumda elbette ki ürünlerin lisanslı olmadığı anlamına geliyor. Oyunun geliştirici şirketi tarafından satışa sunulan ürünler oyunun hayranlarının her zaman kaliteli ve lisanslı ürünler elde etmesini sağlıyor. Bu sayede oyunun hayranları oyunun sürekliliğini devam ettirmek adına şirkete finansal açıdan yarımdı olmuş oluyor. 

Mağazada tüm ürünler lisanslı satılacak

Hayranların güveli bir sistem üzerinden elde edecekleri Apex Legends ürünleri site üzerinden lisanslı bir şekilde satışa sunulacak. Apex Legends Shop adını alan bu çevrimiçi mağazada kısa ve uzun kollu t-shirtler, kapüşonlu sweatshirtler, şapkalar, ince battaniyeler, bereler, termoslar, kupalar ve aynı zamanda daha birçok ürün de yer alacak. Ürünler ile ilgili birçok slogan da kullanılıyor. Örneğin, ürünün önünde "Have fun, don't die" yazısı ile beraber oyuna dair arkalı önlü baskıya sahip olan t-shirtler ile karşı karşıya geleceğiz. 

Ürünlerin fiyatlarına değinecek olursak, lisanslı olmalarına rağmen ürünler oldukça makul fiyatlara sahip olacaklar. Mağazada yer alan herhangi bir t-shirtün fiyatı ortalama 23 dolar şeklinde satışa sunulacak. Sweatshirtler ise 50 ile 55 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak. Ek olarak şapkalar 25 dolar, kupalar 15 dolar ve paslanmaz çelik termoslar ise 25 dolar fiyat etiketi ile sunulacak. Bununla beraber aynı zamanda site üzerinden Türk kullanıcılarında alışveriş esnasında dikkate almaları gereken bir uyarı yazısı da bulunuyor. 

Apex Legends oyun ekibinin söz konusu bu mağazayı hayranlarına duyurmak adına paylaşmış olduğu tweet'te gelecek günlerde farklı Apex Legends ürünlerininde yer alacağının sinyalleri verildi. Söz konusu bu yeni ürünlerin neler olacağı konusunda kesin bir bilgi olmasa da satışların oranının eklenecek olan ürünler üzerinde etkisi olacağı düşünülüyor. Bu aşamada şirketin ürün kataloğunu ne düzeyde genişleteceğini kestirmek pek de mümkün olmayacak. 

 


İlgili uygulamalar
Twitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandıTwitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandı
Apex Legends hilecileri birbiriyle eşleştiriyorApex Legends hilecileri birbiriyle eşleştiriyor
Apex Legends'a solo mod geliyorApex Legends'a solo mod geliyor

PAYLAŞ