Android kullanıcılarının hoşuna gidecek yeni tarayıcı: Vivaldi - Haberler - indir.com

Android kullanıcılarının hoşuna gidecek yeni tarayıcı: Vivaldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-09 17:04:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

İş yaşantınızda akıllı cihazınızı daha verimli bir şekilde kullanmak isterseniz Vivaldi tarayıcı uygulamasını tercih edebilirsiniz. Kişiselleştirme özelliği ile kullanıcıların dikkatini çeken Vivaldii tarayıcısı artık Android platformda da yerini alıyor. Uygulama şu an için deneyiminizi zenginleştirmek için hazırlanıyor. Vivaldi sayesinde Android akıllı cihaz kullanıcıları da alternatif bir tarayıcı uygulamasına sahip olacaklar. Şöyle ki halihazırdaki deneyiminizi geliştirmek, zenginleştirmek ve bunun yanı sıra daha da önemlisi özelleştirme seçeneklerini kullanarak uygulamayı kişisel bir hale getirmek istediğiniz anda Vivaldi uygulaması anında yanınızda olacak. Opera platformunun eski geliştirici ekibi tarafından geliştirilen Vivaldi, uzun bir süredir bilgisayar platformları için zaten hayatımızdaydı. 

Söz konusu bu uygulama artık mobil platformda da yerini alıyor. Bildiğiniz üzere mobil cihazlar zaman zaman bilgisayarlardan daha önde gelen cihazlar olmayı başardılar. Bu sebeple mobil cihazları daha fonksiyonel hale getirmek çok daha fonksiyonel olacaktır. Android platformunun uygulama mağazası olan Google Play Store platformunda beta versiyonu bulunan bu tarayıcı standart özelliklerin dışında daha farklı özellikleri de kullanmak isteyen kullanıcıların beklentilerini karşılayacaktır. Söz konusu bu tarayıcının öne çıkan özelliklerinden biri Kısayol menüsünün bulunmasıdır. Bu menü sayesinde tarayıcınız üzerinden sık sık ziyaret ettiğiniz siteleri listeleyin ve bu şekilde işlerinizi çok daha kolay bir hale getirin. 

Vivaldi; Teknoloji Tutkunlarına Özel Web TarayıcısıVivaldi; Teknoloji Tutkunlarına Özel Web Tarayıcısı

Kullanım açısından çok fonksiyonel bir tarayıcı olarak karşımıza çıkan Vivaldi, oldukça popüler olup milyonlarca kişi tarafından tercih edilmektedir. Tarayıcının özelleştirilebilir seçenekler sunması kullanıcıların en beğendiği özellikler arasında yer alıyor. Tarayıcının kısayol menüsünden sıkı sık ziyaret ettiğiniz sitelere anında erişim sağlayabilirsiniz. Tek tuş ile erişim imkanı sunan Vivaldi tarayıcısının bir diğer özelliği ise, uygulama değişmeden not alma imkanı sunan ayrı bir sekme imkanı sunuyor olmasıdır. Hem kullanımı hem de sunduğu içerikler ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Vivaldi tarayıcısı bilgisayarda olmanın yanı sıra aynı zamanda mobil platformda da kullanıcılara hizmet verecek. 

Vivaldi 'nin beta sürümü yayınlandı

Vivaldi  tarayıcısının Android için beta sürümü yayınladı. Şu an için beta sürümünü indirerek kullanacağınız Vivaldi tarayıcısını kısa bir süre sonra tamamen kullanabileceksiniz. Ekran görüntüsü alma özelliğini daha kolay kullanmayı sağlayan Vivaldi tarayıcısında iki farklı alternatifiniz olacak. Şöyle ki ekran görüntüsü alırken ya her cihazda olduğu gibi ekranda karşınıza çıkacak olan alanı kaydedebiliyorsunuz ya da tüm sayfanın ekranın görüntüsünü alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra aynı zamanda gizli gezinti modu bu tarayıcıda da yer alıyor. Birbirinden farklı arama motorları arasındaki geçişi her zamankinden daha kolay hale getiren Vivaldi, her yaştan kullanıcının beğenisini kazanacaktır. Bu duruma örnek vermek gerekirse DuckDuckGo tarayıcısında arama yapmak istediğiniz taktirde adres çubuğuna "d" yazmanız yeterli olacak. 

Şifrelerinizi, notlarınızı ve bununla beraber yer imlerinizi de uçtan uça şifreleme yaparak tüm cihazlarınızdan bu verilere erişim sağlayabilirsiniz. Diğer tarayıcılarda da bulunuyor olsa da, okuyucu modu, yakın zaman içerisinde kapatılmış olan tablar, indirilen sekmesi gibi detaylar tarayıcının üzerinde yer alıyor. 

 


Güçlü ve Kişisel Tarayıcı Vivaldi Beta YayınlandıGüçlü ve Kişisel Tarayıcı Vivaldi Beta Yayınlandı

PAYLAŞ