Android için Winrar Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Android için Winrar Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bilgisayar kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılan popüler dosya sıkıştırma ve açma programı WinRAR'ın Android cihazlar için geliştirilmiş sürümü RAR for Android, Google Play Store'da indirmeye sunuldu.

Winrar'ın geliştirici ekibi RARLab tarafından ortaya çıkarılan ve ekibin ilk mobil uygulaması olan Winrar resmi adıyla RAR for Android sayesinde kullanıcılar cihazlarındaki pek çok dosya işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Standart Winrar programının özelliklerinden farklı olarak mobil arayüze sahip olan uygulamada cihazınızda fazla alan kaplayan dosyaları sıkıştırarak RAR veya ZIP formatına getirebileceğiniz gibi aynı zamanda RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO ve ARJ gibi arşiv dosyalarını da açabilirsiniz.

Rar for Android indir

Bunun yanında herhangi bir dosya ya da dosya grubunu sıkıştırmak için sıkıştırma türünü seçmenize de izin veren RAR for Android'de dosyalarınızı şifreleyerek koruma altına alabilir, sıkıştırılmış dosya içeriklerini belirlediğiniz hedef klasör içerisine hızlı bir şekilde çıkartabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android akıllı telefon ya da tabletinizde kullanabileceğiniz RAR for Android uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza yükleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ