Android için Flash Destekli Web Tarayıcısı Now Browser - Haberler - indir.com

Android için Flash Destekli Web Tarayıcısı Now Browser

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Android sistemine sahip cihaz kullanıcılarının yaşadıkları en büyük sorunlardan birisi olan Flash destekli sitelerde dolaşmaktır. Now Browser sayesinde Flash desteğine sahip siteleri düzgün bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android cihaz sahiplerine sunulan Now Browser sayesinde telefonunuzu yavaşlatan ağır grafiklere sahip flash destekli web sitelerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde gezebileceğiniz gibi aynı zamanda uygulama içerisinde bulunan Incognito modunu aktif ederek kimliğinizi belli etmeden web sitelerinde güvenli bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

Now Browser

Hızlı ve esnek bir yapıya sahip olan Now Browser ile çalışmak için sisteminizde Adobe Flash Player eklentisinin yüklü olması gerekmektedir. Bunun için eklentiyi haberimizdeki bağlantıya tıklayarak ya da doğrudan Adobe üzerinden telefonunuza indirmeniz ve kurmanız gerekiyor. Zira eklentinin Android sürümü Google Play üzerinde yer almıyor.

Android telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz Now Browser ile Adobe Flash Player'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ