Xiaomi Mi Mix 4 resmi olarak duyuruldu


Teknoloji şirketi Xiaomi’nin en yeni akıllı telefon modeli olan Mi Mix 4 resmi olarak duyuruldu. Bir süredir hakkında birçok sızıntı gelen modelin etkileyici tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu. Ön tarafta baştan aşağı kesintisiz bir ekran deneyimi sunan bu modelin ne gibi özellikler sunduğuna gelin bakalım. Çinli arka Xiaomi’nin gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile Xiaomi Mi Mix 4 modelini resmi olarak gördük. Xiaomi kullanıcılarının uzun süredir beklemiş oldukları bu model, ekran altı kamera teknolojisi ile adından bir hayli söz ettirecek gibi duruyor.

Xiaomi Mi Mix 4, 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan CUP AMOLED ekran ile geliyor. Modelin ön tarafında ekran altı kamera teknolojisi kullanılırken, 120 Hz tazeleme oranı sunan bu ekran 480 Hz dokunma hassasiyeti sunuyor ve Dolby Vision ile HDR10+ gibi teknolojiler ile geliyor. Cihazın ön kamerası ise 20 megapiksel olarak karşımıza geliyor.

Xiaomi Mi Mix 4 resmi olarak tanıtıldı

Yeni model Snapdragon 888+ işlemcisinden güç alırken 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama alnı sunuyor. Android 11 tabanlı MIUI arayüzüne sahip olan cihazın 4500 mAh batarya ve 120 watt kablolu hızlı şarj desteklediğini belirtelim.

Cihaz 3 farklı renk seçeneği ile satışa çıkarken modelin Avrupa fiyatı ise şu şekilde sıralanıyor.