Xiaomi Mi Pad 5 İçin İlk Tarih Verildi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Pad 5 İçin İlk Tarih Verildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 16:00:19
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Mi Pad 5 tablet modeli için uzun zamandan beri farklı iddialar gündeme gelirken, şirket yaptığı yeni paylaşım ile tabletin tanıtılacağı tarihi açıkladı.

Xiaomi’nin tablet alanında daha iddialı hale gelmesini sağlayacak yeni model Xiaomi Mi Pad 5 için çok uzun zamandan beri pek çok farklı iddia gündeme geldi. Tablette yer alacağı özelliklerde kalem desteğinin olup olmayacağı gibi farklı detaylar sürekli konuşulurken, şirket bugüne kadar tablet için sessiz kalmayı tercih etmişti. Ancak yapılan son açıklama ile birlikte tabletin tanıtım tarihi ve bazı özellikleri paylaşıldı.

Xiaomi Mi Pad 5 10 Ağustos’ta Tanıtılacak

Şirket tarafından yapılan resmi açıklamalar, Weibo üzerinden gerçekleştirildi. Xiaomi Mi Pad 5 için özel bir afiş çalışması gerçekleştiren şirket, tabletin 10 Ağustos tarihi itibariyle piyasada olacağını söyledi. Ancak tarihten de önemli olarak afiş çalışmasında özel bir kaleme yer verildi. Böylece tabletin kalem desteğine de sahip olacağı, net olarak ve resmi bir şekilde öğrenildi.

Xiaomi Mi Pad 5 Özellikleri Neler?

Şu an için tabletin kalemi desteğine sahip olması, ilk resmi bilgi. Ancak bugüne kadar yapılan sızıntılar sonucuna göre tabletin sahip olacağı bazı özellikler biliniyor. Metal bir kasa ve hücresel bağlantı desteğine sahip olacak yeni tablet, 3 farklı versiyon ile piyasaya sürülebilir. İddialara göre piyasada olacak 3 model ise Mi Pad 5, Mi Pad 5 Lite ve Mi Pad 5 Pro olarak adlandırılacak. Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro’nun Snapdragon 870 işlemciyle destekleneceği belirtilirken Mi Pad 5 Lite modelinde daha düşük olarak Snapdragon 860 işlemci kullanılacak. 

Xiaomi Mi Pad 5 Kutusunda Neler Olacak?

Tabletin kalem desteğini sunacak olması, kutu içeriğinin de merak edilmesini sağladı. Zira pek çok farklı şirket, ürünler için sunduğu aksesuar desteklerini kutuya dahil etmiyor ve ek olarak ayrı bir şekilde satıyor. Fiyat performans ürünleri ile kullanıcı bir dostu yapıda olan Xiaomi’nin bu konuda nasıl davranacağı ise oldukça merak ediliyor. Tablet kutusu içerisinde bir kalemin yer alması, kuşkusuz tablet için daha fazla dikkat çekecek ve kullanıcılar tarafından da bu durum memnuniyet ile karşılanacak.





PAYLAŞ