Xiaomi Mi Mix 4 daha ön siparişte 230 binden fazla sattı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 daha ön siparişte 230 binden fazla sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 19:00:11
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

10 Ağustos’ta yapılacak olan lansmanla kullanıcıların karşısına çıkması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 daha ön siparişte rekor kırdı.

Akıllı telefon dünyasının en popüler üreticilerinden Xiaomi, 10 Ağustos 2021 tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte pek çok ürünün tanıtacağı bilinen şirketin, en dikkat çeken ürünü hiç şüphesiz Mi Mix 4 modeli olacak. Lansmandan önce Çin’de hizmet veren online satış mağazaları tarafından ön siparişe sunulan Mi Mix 4 modeli kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Öğrenilen bilgilere göre Mi Mix 4 modeli daha ön satışta toplamda 230 binden fazla sipariş alarak rekor kırmayı başardı

Xiaomi'den Apple Car rakibi otonom araç gelebilirXiaomi'den Apple Car rakibi otonom araç gelebilir

Xiaomi Mi Mix 4’e yoğun ilgi

Xiaomi hem tasarım, hem de performans açısından önce çıkan Mi serisinin yeni üyesi Mi Mix 4, geçtiğimiz gün ön siparişe açıldı. Cihaz kısa sürede 230 binden fazla satış rakamına ulaştı. Üstün özelliklerinin yanı sıra ekran altına gizlenmiş kamerasıyla da kullanıcıların ilgisini çeken Mi Mix 4 şirketin ilk ekran altı kameralı telefonu olma unvanına sahip olacak. Performans açısından kullanıcılarını üzmeyecek cihaz donanımsal özellikleriyle dikkat çekiyor. Gücünü Snapdragon 888+ yonga setinden alan Mi Mix 4 modeli 5.000 mAh’lik bir bataryayı da ev sahipliği yapıyor. Hızlı şarj teknolojiyle de dikkat çeken cihaz tamı tamına 120 W’luk hızlı şarj desteğine sahip.

Xiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandı

Cihazda yer alması beklenen kablosuz hızlı şarj desteği ise 70W ya da 80W olarak aktarılıyor. Cihaz hakkında daha önce sızdırılan bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 4 modelini sadece Çin’de satışa sunacak. Bundaki neden ise pandemi nedeniyle pek çok şirketin yaşadığı çip sorunu. Ancak şirketin çip sorununu çözmesi durumunda cihazın global pazarda da satışa sunulma ihtimali mevcut.


Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım görselleri sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4 tanıtım görselleri sızdırıldı
Xiaomi, dünyanın bir numaralı satıcısı olduXiaomi, dünyanın bir numaralı satıcısı oldu

PAYLAŞ