Windows 10 Creators Update nasıl yüklenir?


Yazılım devi Microsoft, Windows deneyiminizi en iyi hale getirmek adına bazı aralıklar ile Windows 10 Creators Update güncelleme paketini yayınlıyor. Sizlere bu içeriğimizde Windows 10 Creators Update nasıl yüklenir, nasıl güncellenir gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağız. Microsoft’un Windows işletim sistemi şuan için bilgisayarlarda en çok tercih edilen işletim sistemi olarak kabul ediliyor. Bu sebeple Microsoft tarafından sık sık güncellemeler sunuluyor ve kullanıcı deneyimi her zaman en üst seviyede olmaya devam ediyor.

Windows 10 Creators Update güncellemesinin şuan için 2004 sürümü bulunuyor. Her kullanıcı bu sürümden yararlanamıyor. Öyle ki bilgisayarınızın bazı temel özellikleri karşılıyor olması gerekiyor. Gelin şimdi Windows’un bu güncellemesi nasıl yüklenir ve Windows 10 Creators Update güncelleme paketi nasıl yüklenir bakalım.

Windows 10 Creator Update nasıl yüklenir?

Windows 10’un Creators Update güncellemesini Update Assistant ile kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz. Update Asistant dosyasını bir kere indirmeniz yeterli olacaktır. İlerleyen zamanlarda ise çalıştırarak yeni güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Windows 10 nasıl yüklenir?

Windows 10 nasıl güncellenir?

Ayarlar sayfasından her zaman Windows 10 Creators Update kadar geniş güncellemelere erişemeyebilirsiniz. Yine de Update Asistant dosyasını indirmeden önce bu yöntemi de deneyebilirsiniz.