Windows 10’un yeni görüntülü görüşme özelliği Meet Now - Haberler - indir.com

Windows 10’un yeni görüntülü görüşme özelliği Meet Now

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-25 20:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft’un Windows 10 için geliştirmiş olduğu Meet Now özelliğini, işletim sisteminin son yayınlanan ön izleme sürümünde gün yüzüne çıkarmış oldu. Meet Now adlı bu yeni özellik, Windows 10 ile beraber tümleşik bir biçimde kullanıcıların birbirleri ile görüntülü arama yapmasına olanak sağlayacak. Microsoft, Windows 10 için yakında kullanıma sunmayı planlamış olduğu bazı yenilikleri işletim sisteminin ön izleme sürümünde belirli kullanıcılar ile test ediyor. Bu yenilikler arasında Windows 10X’in WonderBar2ı yeni dokunmatik klavye özelliklerinin yanı sıra kullanıcılara ücretsiz görüntülü arama işlevi sunan yeni bir servisi de bulunuyor.

Windows 10 görüntülü görüşmeler daha da kolaylaşıyor

Windows 10 satın alınırken hangi sürüm tercih edilmeli?Windows 10 satın alınırken hangi sürüm tercih edilmeli?

Microsoft’un Windows 10 Build 20211 sürümünde test etmeye başlamış olduğu Meet Now adlı bu yeni özellik, kullanıcıların Microsoft hesabı olsun yada olmasın görüntülü bir şekilde konferans başlatmalarına ve oluşan konferanslara katılma imkanı sağlıyor. Normalde Microsoft, Meet Now’ı bu hafta başlarında yayınladığı bir başka ön izleme güncellemesi ile kaldırmıştı. Daha sonra ise yeni bir güncelleme ile yeniden ekledi. Normalde Windows 10 üzerinden görüntülü görüşme yapmak için Skype yada benzeri uygulamaları kullanmak gerekiyor. Bu uygulamaların da katılımcı yada konferans için hesap oluşturmak gerekiyor. Ancak Windows 10’un bu yeni özelliği hesap gerektirmemesi ile dikkat çekiyor.

Windows 10’lu bilgisayarınız sayesinde Meet Now üzerinden hesabınız olmasa bile tamamen ücretsiz görüntülü görüşmeler yapabiliyorsunuz. Diğer yandan diğer arkadaşlarınızı da özel bir kodla görüşmeye davet edebilirsiniz. Davet ettiğiniz bu katılımcıların hesabı da olması gerekmiyor. Windows 10 görev çubuğuna entegre edilen Meet Now butonuna basıldığı zaman Konferans Oluştur ve Bir konferansa katıl olarak iki farklı seçenek sunuluyor. Bu seçeneklerin ikisi de direkt olarak Skype uygulamasını yada Microsoft Edge ile Skype’ı açıyor.


Windows bilgisayarın kaç bit olduğuna nasıl bakılır?Windows bilgisayarın kaç bit olduğuna nasıl bakılır?

PAYLAŞ