Tüm Half-Life oyunları 2 aylığına ücretsiz oluyor!


Oyun tutkunlarının geçmişten günümüze kadar gelen ve en çok oynadığı oyunlardan birisi olan Half-Life serisi, bugün oldukça ses getirecek bir gelişmeyle karşımıza çıktı. Steam'de yer alan ilk Half-Life'tan Half-Life 2: Episode Two'ya kadar tüm Half-Life oyunları, 1 Nisan tarihine kadar oynaması ücretsiz hâle geldi.

Valve tarafından geliştirilen ve ilk olarak 19 Kasım 1998 tarihinde oyuncularla buluşarak bir efsanenin açılışını yapan Half-Life, seneler geçmesine rağmen oyuncular için efsane kategorisinde yer alıyor. İlk Half-Life oyunundan Half-Life 2: Episode Two'ya kadar gelen süreçte farklı oyunlarla oyun dünyasında yer edinen seri, 2020'nin mart ayında Half-Life: Alyx ile tekrar kendini hatırlatacak. 

Mart ayında piyasaya sürülecek olan Half-Life: Alyx'e kadar çıkan oyunları oynamamış ve arayı kapatmak isteyen oyuncuları düşünen Valve, oldukça ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Serinin Steam'de bulunan tüm oyunları, 1 Nisan 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. 

İlk Half-Life'tan Half-Life 2: Episode Two'ya kadar tüm oyunlar ücretsiz oldu

Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde oynanabilecek bu oyunları kütüphanenize eklemek için ise ücret ödeyerek işlem yapmanız gerekiyor. Fakat 2 ay da olsa bu oyunları ücretsiz bir biçimde oynayabilmek, oyun tutkunları için ve Half-Life meraklıları için oldukça iyi bir fırsat.  Half-Life, Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue Shift, Half-Life: Source, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One ve Half-Life 2: Episode Two oyunlarının ücretsiz sunulduğu sayfalara aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz oyunu yukarıdaki bağlantılara tıkladıktan sonra Oyunu Oyna butonu ile oynayabilirsiniz. 

Half-Life: Alyx ile seriye yepyeni bir soluk getirecek olan Valve'ın bu hamlesi, oyuncuları tekrar bu efsane seriye ısıtılabilir.  Bir sanal gerçeklik oyunu olacak olan Half-Life: Alyx, şu anda Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda. Oyunu incelemek ve 82,80 TL olan ön sipariş bedelini ödeyip oyuna avantajlı fiyattan sahip olmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.