Subway Surfers Macerası New York'ta Devam Ediyor


Oyun geliştiricisi Kiloo tarafından ortaya çıkarılan ve mobil platformların en çok oynanan oyunlarından birisi olan Subway Surfers için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Popüler kaçış oyunu Subway Surfers daha önce de Hindistan ve Miami güncellemesi almış ve bu güncellemeler ile birlikte farklı varış noktalarının yanı sıra yeni kahramanlar, yeni kostümler, sörf tahtaları ve daha pek çok içeriği oyunculara sunmuştu.

Oyunun Android, iOS ve Windows Phone sürümleri için yayınlanan 1.20.0 güncellemesiyle beraber oyuncular ABD'nin en büyük eyaleti olan New York'a giderek yeni kahraman, özel etkinlikler, yeni kostümler ve yeni bir sörf tahtasını da bulabilecekler.

Subway Surfers New York'ta bu şehrin sokaklarını yeni kahramanınız Tony ile gezebilir, gizemli Pazartesi etkinliklerine katılarak birbirinden değerli ödülleri kazanabilir, hafta ortasında düzenlenen Çılgın Çarşamba etkinliğine katılabilir ve ayrıca sörf tahtası koleksiyonunuzu yeni Özgürlük Tahtası sayesinde zenginleştirerek yeni kostümlerin sahibi olabilirsiniz.

Bugün güncellenmiş olan Subway Surfers oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ve Windows Phone mobil cihazınıza indirebilirsiniz.