Subway Surfers, Hindistan'a Ayak Bastı - Haberler - indir.com

Subway Surfers, Hindistan'a Ayak Bastı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyuncular tarafından en beğenilen oyunlar arasında yerini alan Subway Surfers için yeni bir güncelleme yayınlanarak oyunculara dünyanın en ilginç yerlerinden olan Hindistan'ı ziyaret etme imkanı verildi.

Android, iOS ve Windows Phone cihaz kullanıcıları için Kiloo tarafından geliştirilen Subway Surfers bugün yapılan güncelleme sonrasında canlı grafikleri, akıcı oynanışının yanı sıra yeni eklenen içerikler sayesinde daha uzun soluklu bir oynanışa da sahip oldu. Oyuncularına Hindistan'ı ziyaret etme imkanını da getiren son güncelleme sonrasında oyunun sunduğu heyecan ve eğlence daha fazla arttırılması ile birlikte mevcut içerik de büyük oranda gelişmiş oldu.

Mumbai'nin renkli ve canlı sokaklarını keşfedebilmek üzere yayınlanan yeni versiyonda atletik yeteneklere sahip olan Jay karakterini özel karakterler arasına dahil edebilir, Tasha ve Frank için özel olarak tasarlanmış olan kıyafetleri onlara giydirebileceğiniz gibi günlük videoları seyrederek 2 anahtar kazanma şansını elde edebilirsiniz.

Şu an için sadece Android ve iOS versiyonlarının güncellendiği 'Subway Surfers' oyununu sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ