Subway Surfers, Miami Güncellemesini Aldı - Haberler - indir.com

Subway Surfers, Miami Güncellemesini Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan dünya turu oyunu Subway Surfers, 3 hafta önce yayınlanan Hindistan güncellemesinden sonra bugün de tüm mobil platformlar için Miami güncellemesi kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Kiloo tarafından geliştirilerek kısa bir sürede popüler olan oyunu oynayan Android, iOS ve Windows Phone kullanıcıları güncelleme sayesinde Amerika'nın deniz kıyısında bulunan ve en güzel şehirlerinden olan Miami'yi tanıma fırsatı bulabilecekleri gibi aynı zamanda Florida'yı da ziyaret edebilecekler. 

Saatler süren oyun deneyimini mobil cihazlara taşıyan oyunun yayınlanan 1.18 sürüm yükseltmesi ile birlikte oyuncular; Miami'nin palmiye ağaçları ile kaplı plajlarında sörf yapabilecek, haftalık olarak düzenlenen flamingo toplama yarışına katılarak büyük ödüllere sahip olabilme şansına erişebilecek, oyuna yeni eklenen Nick ismindeki yeni karakteri keşfederek ona yeni kostümleri giydirebilecek ve Tasha için retro tarzda hazırlanmış olan kostümü de oyunda bulabilecekler.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iOS ve Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ