Samsung Galaxy S10 Rekorları Altüst Etti


Teknoloji dev, Samsung bir kez daha akıllı cihaz üretimi konusunda zirvede olduğunu kanıtladı. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak sunulan Samsung Galaxy S10, bu zamana kadar Samsung tarafından üretilen en güçlü akıllı cihaz olarak değerlendiriliyor. Galaxy S10 modelli akıllı cihaz 5G özelliği ve kamera performansı ile piyasada yer alan akıllı cihazların hepsini geçerek zirvede yerini almayı başardı. Teknolojik gelişmeler gözle görülür şekilde en çok da akıllı cihaz sektörünü etkiledi. Teknolojik üretimler üzerine çalışan birçok firma kendi markasını taşıyan akıllı cihaz üretiminde yer aldı. Fakat bunlardan biri var ki elde ettiği başarılar ile rakip tanımadan yükselmeye devam etti. Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticisi Samsung, Galaxy S10 modelli akıllı cihazı ile piyasayı sallamayı başardı. 

Akıllı cihaz pazarında bir dev olarak anılan Samsung, geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen lansman içeriğinde yeni amiral gemileri Galaxy S10 serisini ile beraber aynı zamanda ilk 5G destekli akıllı cihazı Galaxy S10 5G modeli tanıtıldı. Galaxy S10 modelli akıllı cihaz birbirinden farklı özelliklere sahip olan bunların arasında en önemlisi ve en dikkat çekici olanı 5G özelliğine sahip olmasıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda hem arka hem de ön kamera seçeneği konusunda Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modelli akıllı cihazlardan daha da iyi bir donanım ile karşımıza çıkıyor. Telefon daha piyasaya girmeden çeşitli sızıntı bilgiler ile oldukça merak uyandırmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde de piyasaya giren Galaxy S10 akıllı cihaz güçlü yapısı ile piyasasının zirvesinde yer almayı başarıyor. 

Galaxy S10 rakiplerini geçmeyi başardı

DxOmark tarafından yapılan testler sonucunda Galaxy S10 5G modelinin kamera özelliğinin puanları açıklandı. Galaxy S10 5G modelli akıllı cihazın arka kamerasının fotoğraf performansı 117 puan alırken, kameranın video performansı ise 100 puan almayı başardı. Ortalama olarak cihaz 112 puan alarak başarısını herkese kanıtladı. Elde edilen bu puanlar, Galaxy S10 5G akıllı cihazın Huawei P30 Pro ile beraber dünyanın en iyi akıllı cihaz kamerasına sahip olduğunu kanıtladı. Bunun yanı sıra aynı zamanda bu eşsiz akıllı cihaz, video performansı sayesinde de 100 puan almayı başaran ilk akıllı cihaz olduğunu kanıtladı. Birbirinden farklı gelişmiş düzeyde özellikleri ile kullanıcılara eşsiz bir kullanım sunmayı başaran Galaxy S10 5G, piyasanın en iyisi olduğunu yüksek puanlar elde ederek kanıtladı. 

Akıllı cihaz üretimi konusunda bir dev olan Samsung tarafından üretilen Galaxy S10 5G, ön kamera özellikleri ile de dünyanın en iyi olduğunu göstererek kullanıcılarına eşsiz bir selfie keyfi yaşatacağının izlenimlerini verdi. Galaxy S10 5G ön kamerası ile, fotoğraf performansından 101, video performansından ise 97  puan alarak Galaxy S10+'ı geride bırakmayı başarıyor. Cihaz ön kamera özellikleri ile yine dünyanın en iyisi olarak biliniyor. Galaxy S20 5G, henüz 5G teknoloji çok fazla yaygın olmadığı için belirli bölgelerde satışa sunulacak. Bu üzücü bir haber olsa da Samsung ailesi adına cihazın başarısı oldukça gurur verici olarak görülüyor.