Samsung Galaxy S7 için Android 9 Müjdesi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S7 için Android 9 Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un bir dönem oldukça popüler olan Galaxy S7 serisi için Android Pie güncellemesinin hazırlandığı ortaya çıktı. Bu kapsamda şirketin birkaç ay içerisinde güncellemeyi sunabileceği bekleniyor. Samsung, baktığımız zaman son zamanlarda beklenmedik bir şekilde güncelleme politikasında yeniliğe giderek, eski telefonlarına bile güncelleme sunmaya başladı. Son hareketlilikte S7 modeli için üç aylık güvenlik güncellemelerinin bile geleceği açıklanmıştı. Ancak şimdi ise kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen haber geldi ve S7 modeli için büyük Android Pie güncellemesinin getirileceği belli oldu.

Samsung Galaxy S7 Android Pie Güncellemesi

Galaxy S7 ve S7 Edge'lere Güvenli Klasör Uygulaması GeldiGalaxy S7 ve S7 Edge'lere Güvenli Klasör Uygulaması Geldi

Tahminlere göre Samsung’un Galaxy S7 modeli için Android Pie güncellemesini Mayıs ayı sonlarında yayınlaması bekleniyor. Diğer yandan cihaz güncelleme ile beraber One UI arayüzüne de kavuşacak ve yenilikçi bir arayüze sahip olacak. AndroidSoul’un raporlarına göre, güncellemenin bir Wi-Fi sertifikasında ortaya çıktığı ifade ediliyor. Sertifika detaylarında SM-G830F model Galaxy S7 serisi cihazlar için işletim sistemi versiyonu Android 9.0 olarak gözüküyor.

Ayrıca cihaz kodunun SM-G830F olmaması da bir sorun teşkil etmiyor. Bu noktada Avrupa, ABD ve diğer tüm ülkelerde yer alan Galaxy S7 serisi için söz konusu güncellemenin getirileceği ifade ediliyor. Android Pie, şuan için S7 serisine hazırlık aşamasında bulunuyor. Şuan için baktığımız zaman güncelleme konusu Galaxy S7 için karşımıza çıkıyor. Samsung’un Galaxy S7 Edge modeli için henüz bir detay bulunmuyor. Ancak S7 serisine sunulacak olan güncellemenin S7 Edge ailesine de gelmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy S7 edge Android 8.0 Oreo Güncellemesi GeldiSamsung Galaxy S7 edge Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geldi

PAYLAŞ