Samsung Galaxy Note 10'un resmi tasarımları gözüktü


Samsung Galaxy Note 10 serisinin basın görselleri internet sitesine düştü. Seri hakkında bazı bilgilere ulaştık. İşte detaylar!

Akıllı telefon pazarının devleti arasında olan Samsung’un yeni akıllı telefonu olan Galaxy Note 10’un basın görselleri internet sitelerine düştü. Yayınlanan bu görseller amiral gemisi akıllı telefonun nasıl bir tasarım ile vitrinlerde yer alacağı konusunda bizlere net bir fikir veriyor. Samsung Galaxy Note 10’nun ön tasarımında ön kameraya ev sahipliği yapan bir delik olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Arka tasarımına gelecek olursak ise üçlü kamera ile karşımıza çıkacak. Öte yandan basın görselleri olan bu akıllı telefonun rengi hakkında konuşacak olursak, akıllı telefonun rengi bir S Pen olacağını gösteriyor.

Cihaz Samsung’un ToF sensörü ile güçlendirilmiş

Akıllı telefonun yan kısmında ise ses açma kapama tuşu ve güç kilit tuşlarına yer verilmiştir. Öte yandan özel Bixby tuşuna sahip olması oldukça dikkat çeken Samsung Galaxy Note 10, görüntülerdeki halinin standart Galaxy Note 10 olduğunu sizlere ifade edelim. Aynı zamanda dev şirket olan Samsung’un ToF sensörü ile güçlendirilmiş Galaxy Note 10 Plus varyantını da akıllı telefon pazarına sokmasını bekliyoruz. Standart versiyonunun 6.28 inç ekran olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Samsung Galaxy Note 10 Plus ise 6.75 inç ekran olarak karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy Note 10 serisi 7 Ağustos’ta tanıtılacak

Diğer bir ulaştığımız bilgiye göre ise hem Samsung Galaxy Note 10’un hem de Samsung Galaxy Note 10 Plus’ın 3.5 mm kulaklık girişinin olmayacağına yönelik söylentiler mevcuttu. Paylaşılan fotoğraftan bakarak bu bilgiyi teyit etmek ise oldukça zor. Güney Kore menşei olan şirket herkesin merakla beklediği Galaxy Note 10 sersinin tanıtım tarihi 7 Ağustos. 7 Ağustos tarihinde Samsung Galaxy Note 10 serisi hakkında hem net hem de kesin bilgilere ulaşmış olacağız.

Samsung Galaxy Note 10’nun diğer özellikleri ise şu şekilde olacak;