Samsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 21:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni Galaxy Note 10, serisi hızla kendini göstermeye yaklaşırken, yakın zamanda gelecek olan akıllı cihazlar hakkında çeşitli söylentiler gelmeye devam ediyor. Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung'un ürettiği ürünleri kullanan kullanıcıların son zamanlarda sık sık şikayet ettikleri konulardan biri de hızlı şarj meselesi, elde edilen bilgilere göre Note 10 adlı akıllı cihaz ile ortadan kalkacak gibi gözüküyor. Galaxy Note 10 adlı akıllı cihazda yer alacak olan hızlı şarj özelliği ile beraber kullanıcıları oldukça etkileyecek gibi gözüküyor. Galaxy Note 10 adlı akıllı cihazın özellikleri hakkında bilgiler gelecek günlerde daha da fazla olacak. 

 

Samsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı SızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı Sızdırıldı

Galaxy Note 10 hızlı şarj teknolojisi ile sevindirecek

Teknoloji devi Samsung'un şu an mevcut akıllı telefon modellerinde yer alan şarj özelliği genellikle 15 W şarj özelliğine sahip. Samsung tarafından üretilen sadece iki akıllı cihaz 25 W hızlı şarj özelliğine sahiptir. Fakat elde edilen bilgilere göre yakın zamanda gelecek olan Galaxy Note 10 ile beraber durum biraz daha farklı bir boyut kazanacak gibi gözüküyor. Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan akıllı cihaz hakkında son zamanlarda ortaya çıkan bilgilere göre, yeni modelin 25 W şarj özelliğine sahip olması bekleniyor. Bu özelliği ile şimdiden merak uyandıran şirket, gelecek günlerde daha da başarılı adımlar atacak gibi gözüküyor. 

Konu ile ilgili ortaya çıkan bilgilere göre söz konusu cihazın en az 25 W hızlı şarj teknolojisi ile beraber geliyor olsa da cihazın esas heyecanlandıran kısmı burası değildir. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiler doğrultusunda Galaxy Note 10'un 50 W'lık hızlı şarj teknolojisi doğrultusunda geleceği söyleniyor. Cihazın 50 W'lık hızlı şarj desteği ile beraber gelmesi ile söz konusu telefonun tam 35 dakika içerisinde tam dolu şarj sunması bekleniyor. Şu an ki söylentiler kesin sonuçlar vermiyor olsa da ilerleyen günlerde cihazın batarya ve hızlı şarj teknolojisi konusunda çok daha kesin sonuçlar vermesi bekleniyor. 

Galaxy Note 10'un özellikleri

Son günlerde ortaya çıkan iddialara göre Note ailesine katılacak olan Galaxy Note 10, Note 10e ve bu modellerin 5G versiyonları da içinde olmak üzere dört farklı seçenekten oluşması bekleniyor. Konu ile ilgili paylaşılmış olan son raporda yer alan bilgilere göre Note 10 adlı akıllı cihazın piyasaya sürüleceği konumlara göre 7nm Snapdragon 855 veya 8 nm Exynos 9820 işlemci sistemi ile beraber satışa sunulması planlanıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda ise, dört farklı özelliği sap kamera sistemin de yer alacağı Galaxy Note 10 modelli cihazın ekran kısmında parmak izi okuma sensörünün olması bekleniyor. 

Şu an için Galaxy Note 10 ile ilgili elde edilen bilgiler sadece bunlar ile sınırlıdır. Galaxy Note 10'un S10 5G'den farklı olan özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Fakat gelecek günler içerisinde söz konusu bu hızlı şarj özelliği ile merakları üzerine toplayan akıllı cihaz hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. 

 

 


Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Galaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü GeliyorGalaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü Geliyor
Samsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ