Samsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktı


Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un orta segment yeni telefonu Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktı. Samsung Galaxy A21s'nin Türkiye fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Üretici şirketin geçtiğimiz ay içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği dört kameralı ortaya seviye telefonu Samsung Galaxy A21s, Türkiye'de ki kullanıcılarına sunuldu. Samsung Galaxy A21s'nin Türkiye dfiyatı 3199 TL olarak belirlendi. Söz konusu bu telefon ülkemizde kırmızı haricinde 3 farklı renk seçeneğiyle sunuldu. Cihaz, siyah, beyaz ve mavi renk seçeneğiyle satılıyor.

Galaxy A21s özellikleri

Telefonda 6.5 boyutunda, 720p çözünürlüğünde, PLS TFT LCD ekrana sahip olan Samsung Galaxy A21s adlı akıllı cihazın ön kamera ekran üzerine yerleştirilmiş. Samsung bu tasarıma Sonsuz-O ekran adını veriyor. Cihazın performans tarafından Samsung'un yeni işlemci sistemi Exynos 850 yonga setine yer veriliyor. 2.0 GHz frekansta çalışan 8 çekirdekli işlemciye ARM Mali-G52 GPU ve 4 GB RAM eşlik ediyor. 64 GB depolama alanı sunan telefona MicroSD kart takabilirsiniz.

Samsung Galaxy A21s adlı akıllı cihazda dört sensörlü arka kamera yer alıyor. Bu kameralar, 48 MP çözünürlüğünde ana sensör, 8 MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 2 MP makro sensörü ve 2 MP derinlik sensörü bir araya getiriyor. Cihazın ön kısmında yer alan kamera ise 13 MP çözünürlüğüne sahiptir. 1080p 30 fps video çeken telefonda 60 fps desteği bulunmuyor. Hem ön hem de arka kamera canlı odak özelliğine sahip. Samsung Galaxy A21s, 5000 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. 15W hızlı şarj desteği var. Kutudan Android 10 işletim sistemi ve One UI 2.0 arayüzü ile çıkıyor. Samsung Galaxy A21s, 3199 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunuldu. Her bir içeriği ile dikkatleri üzerine toplayan Samsung Galaxy A21s adlı akıllı cihaz gelişmiş düzeyde özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.