Samsung Galaxy A21s'in özellikleri netleşti - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A21s'in özellikleri netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-14 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un amiral gemisi cihazlarında olduğu kadar orta seviye modelleri için de çalışmaları sürüyor. Bu alandaki yeni modellerden olan Samsung Galaxy A21s modeli için tüm detaylar ortaya çıkmış durumda. Son dönemde daha sıklıkla gündeme gelen Samsung Galaxy A21s, artık neredeyse tüm detayları belli oldu diyebiliriz. Cihazın tüm önemli noktaları da belli olurken, ön kameranın bir ekran deliği tasarımında geleceği de belli oldu. Cihazın detaylarına geçmeden önce tasarımdan başlayacak olursak, modelin parmak izi sensörü de modelin arka yüzeyinde yer alıyor. Şirketin orta segmentte alışık olduğumuz bir tasarım çizgisini sunduğunu görüyoruz.

Model kamera detaylarında ön yüzeyde 13 megapiksel arka tarafta ise 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel olarak üçlü kamera sistemi taşıyor. Cihazın söylenene göre yerleşik kamera uygulaması üzerinden Instagram, Facebook ve YouTube gibi platformlar üzerinden canlı yapılmasına da olanak sağlıyor.

Galaxy S21 Ultra 150 MP ana kamerayla gelebilirGalaxy S21 Ultra 150 MP ana kamerayla gelebilir

Samsung Galaxy A21s detayları

Cihazın sahip olduğu donanım özelliklerine gelecek olursak ise 6.55 inçlik 720x1600 piksel IPS bir ekran paneli bulunuyor. 5000 mAh pile sahip olan cihazın mavi, beyaz ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Galaxy A21s modelinde 3 GB RAM + 32 GB depolama ile 64 GB depolama seçenekleri bulunuyor. Model henüz tanıtılmayan ve söylentisi yer alan Exynos 850 işlemcisi ile gelmesi bekleniyor. MicroSD kart desteğine de sahip olan cihazda 3.5 mm kulaklık girişi de bulunuyor.

Galaxy A21s modelinin Avrupa’da 200 euro fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Türkiye pazarında da satışta olması beklenen modelin özellikle orta seviye cihaz severler için başarılı bir telefon olması bekleniyor. Şuan için model hakkında bilinenler bunlardan ibaret durumda.


Samsung, Galaxy Fold 2 dahil olmak üzere 4 yeni katlanabilir telefon tanıtabilirSamsung, Galaxy Fold 2 dahil olmak üzere 4 yeni katlanabilir telefon tanıtabilir
Samsung Galaxy Note 20'un ekran hızı belli olduSamsung Galaxy Note 20'un ekran hızı belli oldu

PAYLAŞ