Samsung Galaxy A21s'in teknik özellikleri gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy A21s'in teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsun tarafından kısa bir süre önce piyasaya sürülen Galaxy A21'in devam modeli olma özelliğine sahip olan ürün üzerinde çalışıyor. Galaxy A21s olarak adlandırılacağı düşünülen bu cihazın neredeyse tüm teknik özellikleri internete sızdırılmış gibi gözüküyor. Bütçe dostu olma özelliğine sahip olacak olan Samsung Galaxy A21'in tanıtımının üzerinden henüz bir hafta geçmiş olmasına rağmen yeni versiyonu ile ilgili söylentiler de ortaya çıkmaya başladı. 

Gelecek aylar içerisinde tanıtımının yapılması beklenen cihazın 5.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Bildiğiniz üzere mevcut model 4.000 mAh kapasiteli pil özelliğine sahipti. Buna ek olarak aynı zamanda ana sensörünün de 48 megapiksele yükseleyeceği ve bu sayede fotoğraf kalitesinin de atması bekleniyor. 

Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!Samsung Galaxy A21'in tasarımı sızdırıldı!

Exynos 850 özelliğine sahip olabilir

Söz konusu bu akıllı cep telefonun Exynos 850 platformundan güç alacağı söyleniyor olsa da bu konuyla ilgili henüz kesin bir bilgi yoktur. Mevcut Galaxy A21'in MediaTek Helio P35 yonga seti taşıdığını da belirtmek gerekiyor.

Bir kaç ay sonra tanıtılması beklenen Galaxy A21s ile ilgili ortaya çıkan detaylar bunlarla sınırlı değildir. Söz konusu cihazın HD+ çözünürlükte 6.55 inç IPS ekran, 3 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, NFC modülü ve Mikro USB bağlantısı ile piyasaya sürüleceği de belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler bu kadardır. Cihaz hakkında yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Samsung Galaxy A21’in teknik detayları Geekbench’te ortaya çıktıSamsung Galaxy A21’in teknik detayları Geekbench’te ortaya çıktı
Galaxy A21s Geekbench’ testinde görüldü!Galaxy A21s Geekbench’ testinde görüldü!
Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ