PSN kullanıcı adı değiştirecek olanlar yandı!


PSN kullancıları,kullanıcı adı değişikliği işleminin maliyeti ağır olabilir. Oyun içi satın alımlarınız ve saatlerce uğraştığınız ve geliştirdiğiniz hesaplarınız kaybolabilir!

Bilindiği gibi PlayStation sistemi üzerinden bir kez alınan kullanıcı ismi bir daha değiştirilmiyor. Bu konuda sıkıntı yaşayan kullanıcılar için Sony açıklama yapmış ve PSN isim değiştirme özelliğini yakın zamanda aktif edeceğini duyurdu. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre bu işlemin maliyeti biraz tuzlu olabilir. Hem verdiğiniz maddiyat olarak hem de uğraştığınız maneviyatınız olarak.

PSN'den Kullanıcılara Uyarı!

Beta sürecine giren PSN kullanıcı adı değiştirme özelliğinin beraberinde işlem öncesi kullanıcılara uzun bir metin sunuyor, işte o uyarı metni;

Genel olarak maddelere baktığımızda hesaplarda ciddi derecede maddi,manevi zarar görebileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu konuda heyecanlanan kullanıcıların ikinci kez değişim öncesi düşünmeleri gerekecek. Tabii ki bu sorunlar şimdilik beta süreci içinde olduğundan dolayı kullanıcılara yönlendiriliyor olabilir.