PSN hesap ismi değiştirme özelliği yakında gelebilir - Haberler - indir.com

PSN hesap ismi değiştirme özelliği yakında gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-28 12:09:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Oyuncuların uzun zamandır merak ettiği konulardan birisi olan Playstation Network hesabındaki isim değiştirememe problemi hakkında gelişme yaşandı. Verilen bilgilere, Playstation Network'e isim değiştirme özelliği yakında eklenecek.

PlayStation 3 ve PlayStation Portable video oyunu konsolları için oluşturulan Playstation Network (PSN), çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital medya ulaştırma servisidir. Servis, Sony Computer Entertainment tarafından oluşturulmuştur. PS 3 üzerinde online oyun oynamak isteyen kullanıcıların, PSN hesabı olması gerekmektedir. Oyuncuların PSN hesaplarıyla ilgili olarak bir süredir yaşadığı bir sorun vardı ve geçtiğimiz ay içerisinde de bu sorun gündeme geldi. Daha önce bir sorun olarak gündeme gelen PSN hesabında isim değiştirememe konusu, bu kez çözüme kavuşturulacağına dair bir bilgi verildi.

Oyuncular bir süredir, Playstation Network (PSN) hesaplarındaki isimlerini değiştirememekten yakınıyorlardı. Geçtiğimiz ay içerisinde de bu konunun gündeme gelmesi, konuyla ilgili olarak çözüme gidilmesini sağladı. PSN hesaplarında yaşanan isim değiştirememe probleminin çözüleceği açıklandı. Verilen bilgilere göre, PSN hesabındaki isim değiştirme özelliği yakında gelebilir. NeoGAF üyesi Kirbasin, güncellenen PS4 SDK'sinde yer alan bir ifade ile bu sonuca ulaştı. PS 4 SDK'sinde "Kullanıcıların Çevrimiçi Kimliği yerine hesap kimliği ile tanımlanmasına izin verin." şeklinde yer alan ifade, iki sonucun çıkarılmasına neden oldu. Bunlardan birincisi; oyuncuların oyunlarda istedikleri ID'yi kullanabilmeleri, ikincisi de; Sony'nin PSN ID değiştirme konusunda bir çalışma yaptığı yönünde. Henüz bu durumla alakalı kesin bir açıklama gelmemiş olsa da, bu konuyla alakalı olarak PSN kullanıcıları bir bekleyiş içerisindeler.

 





PAYLAŞ