Kasım ayında PSN üzerinden Amerika'da en çok satılanlar belli oldu - Haberler - indir.com

Kasım ayında PSN üzerinden Amerika'da en çok satılanlar belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-15 11:36:22
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Sony Computer Entertainment tarafından oluşturulan Playstation Network, Kasım ayını baz alan bir liste hazırlandı. PSN'e göre hazırlanan listede, Kasım ayında Amerika'da en çok satılan 20 oyun açıklandı.

Playstation Network, Sony Computer Entertainment tarafından oluşturulan çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital medya ulaştırma servisidir. Kısaca PSN üzerinden oyuncular, çok oyunculu ve online oyunları oynayabilmekteler. Aynı zamanda PSN kullanıcıları, bazı oyunlarda çeşitli ayrıcalıklara sahip olabiliyorlar. Bu platform üzerinden oyuncular istedikleri oyunları satın da alabiliyorlar. Bu anlamda Playstation Network, Kasım ayını baz alarak bir liste paylaşımında bulundu. PSN'deki sonuçlara göre paylaşılan listede, Kasım ayında PSN üzerinden Amerika'da en çok satan 20 oyunun isimleri açıklandı.

Çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital medya ulaştırma servisi Playstation Network, Kasım ayı içerisinde PSN üzerinden Amerika'da en çok satan 20 oyunun listesini yayınladı. Listede, oyun dünyasının en büyük iki rakibi Call of Duty ve Battlefield 1'de yer aldı. Bir süre eleştirilere maruz kalan Call of Duty: Infinite Warfare, hazırlanan listede rakibi Battlefield 1'in üstünde yer aldı. Call of Duty 1. sıranın sahibi olurken, Battlefield 1 hemen altında yer aldı.  Listenin tamamı şu şekilde;

1. Call of Duty: Infinite Warfare

2. Battlefield 1

3. Final Fantasy XV

4. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

5. Star Wars Battlefront

6. Grand Theft Auto V

7. Watch Dogs 2

8. Overwatch

9. FIFA 17

10. Far Cry Primal

11. Titanfall 2

12. Rocket League

13. Darksiders 2 Deathinitive Edition

14. Rainbow Six Siege

15. The Witcher 3: Wild Hunt

16. Need For Speed

17. Middle-Earth: Shadow of Mordor

18. Mad Max

19. Just Cause 3

20. Terraria

 





PAYLAŞ