Netflix'e son ay bu 2 yapım damga vurdu!


Son dönemlere damga vurmayı başaran online dijital platformlardan birisi olan Netflix izlenme sayıları ile ilgili detayları paylaştı. İşte son aya damga vuran 2 yapım.

Online dijital içerikleri ile dikkat çeken ve tüm dünyada izleme alışkanlıklarını değiştirerek yeni bir trend yaratan Netflix, rakiplerinin de bir bir ortaya çıkmasına neden oluyor. Tüm bu rakipleri ile birlikte içeriklerin yayın platformu televizyonlardan ziyade internet olmaya başlarken Netflix tarafından yayınlanan son raporlarda son ay içerisinde iki farklı yapımın dijital platforma damga vurduğu görüldü. 

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri 

Netflix’te en çok ne izlendi?

Yapılan resmi açıklamalara göre son 1 ay içerisinde en çok izlenen 2 yapım You ve Sex Education oldu. İki yapım diğer tüm dijital içeriklerin önüne geçmeyi başarırken, yüksek izlenme oranları ile Netflix’in en gözde yapımları olarak dikkat çekti. Üstelik yayınlanan raporda, rakamlar ile ilgili bugüne kadar paylaşılmayan detaylara da yer verildi.

Televizyonda dikkat çekmemişti

You adlı yapım ilk olarak televizyonda yayınlanmış fakat izleyicilerin dikkatini çekmemişti. Fakat yapımın Netflix'e taşınması ile birlikte adeta bir konuda yapım yeniden yaratıldı. Dizi sadece 4 hafta itibariyle 40 milyon üyeye ulaşmayı başardı. Böylesine bir yüksek popülerlik, Netflix’in de yine kullanım istatistiklerini arttırmayı başardı. Televizyonda ilgi görmemesine rağmen ücretli bir platformda ilgi görmesi ise bu konuda pek çok farklı soruyu da akıllara getirmiş durumda.

Sex Education 40 milyona ulaştı

Diğer yapım Sex Education ise yine 1 aylık süreç içerisinde 40 milyon üzerinde hesap tarafından izlendi. Bu bakımdan çoğul izlemeler dahil olmak üzere 40 milyon rakamını aşmayı başaran yapım, You ile birlikte en çok izlenen 2 yapım olarak geçtiğimiz aya damga vurdu. 

Netflix, 2018 yılının izlenme rakamlarını açıkladı

Netflix Türkiye Pazarına Giriş Yaptı