Netflix Abonelik Ücretleri Zamlanıyor - Haberler - indir.com

Netflix Abonelik Ücretleri Zamlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük çevrimiçi dizi ve film izleme platformlarından birisi olan Netflix, abonelik ücretlerine yeni bir fiyatlandırma yapmaya hazırlanıyor. Birçok kullanıcının severek abone olduğu ve sunmuş olduğu zengin içerik ile dikkat çeken Netflix platformu internet ortamındaki film ve dizi boyutuna bambaşka bir bakış açısı getirdi diyebiliriz. Sektörün önde gelen zirve ismi olan Netflix bu noktada streaming yayın sektöründe trend bir marka olmaya devam ediyor. Her yaştan içeriğe sahip olan Netflix’te orijinal içeriklerin yanı sıra popüler diziler ve birçok kült yapımı görmek mümkün oluyor. ABD merkezli CNBC’ye göre ise Netflix ücretleri zamlanıyor ve yeni ücret miktarları henüz belli olmazken bu söz konusu zammın yüzde 13 ile 18 arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

Netflix 2019’a Zamla Beraber Girdi

Facebook Spotify ve Netflix'le kullanıcıların mesajlarını paylaştıFacebook Spotify ve Netflix'le kullanıcıların mesajlarını paylaştı

Bu yeni zam oranları ile beraber Netflix’in ABD için tahmini rakamları ise giriş paketi için abonelik fiyatı 8 dolardan 9 dolara, standart paket ücreti ise 11 dolardan 13 dolara ve Premium paket ise 14 dolardan 16 dolar seviyesine çıkması bekleniyor. Bu yeni üyelik fiyatları ile beraber Netflix’in ciddi bir abone kaybı yaşamaması bekleniyor. Ancak Netflix’e rakip olarak HBO ve Hulu gibi yayın hizmetleri de bulunurken bu platformlara göre Netflix’in hala en uygun çevrimiçi yayın servisi olduğunu söyleyebiliriz.

Netflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri

Bu yeni güncelleme ve zam oranları ABD’ye özgü olacağı için Türkiye’nin bu zamlardan şuan için etkilenmeyeceği ifade ediliyor. Piyasa değeri 157 milyar dolar olan Netflix, 2018’in üçüncü çeyreği ile beraber 859 milyon dolar bir gelir elde ederek rekor kırmıştı. 2019’da ise orijinal içerikler için şirketi 8 milyar dolara yakın bir harcama yapılması bekleniyor. Bakalım Netflix’in yeni abonelik ücretleri ne kadar olacak yakında göreceğiz.


Netflix'in Ocak Ayında Yayınlayacağı Film ve DizilerNetflix'in Ocak Ayında Yayınlayacağı Film ve Diziler
Netflix Keyfinizi Artıracak 7 ÖneriNetflix Keyfinizi Artıracak 7 Öneri
Netflix hangi telefonları destekleyecek?Netflix hangi telefonları destekleyecek?

PAYLAŞ