Netflix profil şifresi nasıl oluşturulur?


Netflix’te en pahalı hesaba sahipseniz bu durumda arkadaşlarınız yada aileniz ile paylaşılan bir hesabınız var demektir. Ancak arkadaşlarınızın sizin hesaptan izleme gerçekleştirerek önerileri bozmak istemeyebilirsiniz. Netflix ise getirmiş olduğu özelliklerden birisi olarak bu duruma önlem alıyor. Öyle ki Netflix profilinize kilit katabilir ve sadece şifre ile girişi sağlayabilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde Netflix’te profil kilidi şifresi nasıl oluşturulur bunun cevabına bakacağız.

Netflix profil kilidi şifresi oluşturmak

Netflix’te hali hazırda ebeveynlerin çocukları için güvenli içeriğe karar vermeleri adına ebeveyn denetimleri özelliği bulunuyor. Video akış şirketi Netflix şimdi ise kullanıcıların Netflix önerilerinin bir başkası tarafından bozulmasını önlemek için profil PIN koruması özelliğini dahil etti. PIN kodu ekleyerek profilinizi daha güvenli bir hale getirebilirsiniz.

Netflix profilinde PIN kilidi nasıl ayarlanır?

Netflix Profil PIN’inizi ayarlamak için resmi internet sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Netflix hesabınıza giriş yaptıktan sonra şu adımları izlemeniz gerekiyor: