League of Legends'ın çok sevilen eski oyun modu geri dönüyor!


Milyonlarca oyuncu kitlesine sahip olan ve ülkemizde de bir hayli fazla oynana League of Legeds’in sevilen ve özlenen oyun modu olan Hepimiz Birimiz İçin modu güncelleme ile beraber yakında oyuna tekrar geliyor. Şuan için oyunun PBE yani test sunucularında aktif olarak oynanabilen bu oyun modu, gelecek güncelleme ile beraber ana sunucuda aktif olacak ve tüm oyuncular bu modu oynayabilecekler. League of Legends oyunu 2009 yılında çıkış yapmış ve günümüze kadar milyonlarca oyuncu tarafından oynanmış ve oynanmaya devam ediyor. MOBA yapısına sahip bir oyun olan League of Legends, kategorisinde zirvede diyebiliriz. Bu kadar yoğun bir oyuncu kitlesini tutmak için ise şirket yeni içerikler ekleyerek oyuncuların ilgisini diri tutmaya devam ediyor.

Oyuna ara dönemlerde gelen yeni oyun modları, oyuncuların normal oyunlardan daha eğlenceli anlar geçirmesine sebep olabiliyor. Ayrıca klasik oyun modlarından sıkılanlar için bu yenilikçi içerikler, oyuna geri dönülmesini bile sağlayabiliyor. Oyuncular yeni oyun modlarında biraz ara verip daha sonra klasik oyunlara dönebiliyorlar.

One for All oyun modu geri geliyor

League of Legends oyun modları arasında en sevilen isimlerden olan One for All oyun modu, son olarak 2018 yılında Nisan şakası olarak karşımıza gelmişti. Şimdi ise uzun bir aradan sonra bu oyun modunu tekrardan oyunda göreceğiz. Riot Games tarafından bu ilk sürpriz Açık Beta sunucusu PBE’ye gelen 1.06 yamasındaki notlar ile beraber vermiş oldu. Bununla beraber iki yıldır kullanıcıların beklediği oyun nihayet buluşturulmuş oldu.

Oyuna tekrardan dahil olacak bu yeni oyun modunu açıklayacak olursak, klasik oyundan tamamen farklı olarak oyuncular şampiyon seçimlerini normal yapmıyorlar. Bu noktada en fazla oynana şampiyon takımda 5 kişi tarafından oynanıyor. Yani takımdaki herkes aynı şampiyonu oynamış oluyor. Karşı takımda seçmiş oldukları bir şampiyonu tüm takım olarak oynuyorlar ve oyunda aynı anda en fazla 2 farklı şampiyon olmuş oluyor. Bu sayede ortaya oldukça eğlenceli maçlar çıkmış oluyor. League of Legends 10.6 yama güncellemesinin yayınlanması ile beraber oyunun test sunucularına gelmesi ve 18 Mart tarihinde ise ana sunuculara gelmesi bekleniyor.