League of Legends, hem telefonlara hem de konsollara geliyor - Haberler - indir.com

League of Legends, hem telefonlara hem de konsollara geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 21:35:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en popüler mobil oyunları arasında yer alan League of Legends’in mobil sürümü kullanıcılar tarafından uzun bir zamandır bekleniyordu. Sonunda bu konuda bir adım atarak  mobil sürüm geliştiren Riot Games’ten League of Legends’in konsol versiyonun müjdesi geldi.

online oyun sektöründe 10. Senesini dolduran League of Legends sadık bir oyuncu kitlesine sahip. Geçtiğimiz ay yeni bir logo ile oyunseverlere merhaba diyen League of Legends 10. Yıl kutlama etkinliklerinde yaptığı açıklamalarla oyunseverlerine tek sürprizinin bu olmadığını açıkladı.

League of Legends'in Yeni Karakteri:QiyanaLeague of Legends'in Yeni Karakteri:Qiyana

Riot Games’in yetkililerinden Michael Chow yaptığı bir açıklamada oyunun geliştirici ekibinin çok uzun zamandır yeni versiyon üzerinde çalıştığını ve artık o çalışmalarda sona yaklaşıldığını dile getirdi. League of Legends’i farklı bir platforma taşımak isteyen Riot Games ilerleyen dönemlerde oyunun konsol versiyonunu oyunseverlerle buluşturacak. League of Legends oyuncularını heyecanlandıran projenin adı ve detayları hakkında Miicehal Chow detaylı açıklamalar yaptı.

Bildiğiniz gibi Riot Games League of Legends’in gelişimi konusunda uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Oyunun tutkunları ise akıllı telefonlarında Mobile Legends: Bang Bang oyununda zaman geçirmek zorunda kalıyordu. Moonton şirketi tarafından geliştirilen versiyon League of Legends’in mobil versiyonun da en iyi şekilde tasarlanmasını sağladı.

League of Legends’in konsol versiyonu nasıl olacak?

10. yıl kutlamalarına hazırlanan League of Legends'ın logosu değişti

Resmi olarak League of Legens: Wild Rift adı verilen proje hem telefondan oyun oynamayı seven oyuncuları, hem de konsoldan oyun oynamayı seven oyuncuları mutlu edecek. Bunun yanı sıra oyuna yeni başlamak isteyen oyuncuları da es geçmeyen Riot Games, Wild Rift’in 15-20 dakikalık kısa maçlar içereceğini de açıkladı.  Yaptığı açıklamada oyunu mobilden oynayan kullanıcılarla konsoldan oynayan kullanıcıların aynı maç içerisinde olmayacağını açıklayan Riot Games, oyunda oyuncuların giriş giriş yaptıkları versiyona göre eşleştirileceğini açıkladı.

Bu her ne kadar başta oyunseverleri üzse de, Riot Games’in bu kararının altındaki asıl nedenin oyun içindeki maçlarda eşitlik sağlamak olduğunu söylemek yanlış olmaz. League of Legens: Wild Rift hakkında açıklamalar yaparak detaylara değinen Michael Chow, oyunun yeni sürümünün PC sürümü ile aynı dinamiklere sahip olacağını da açıkladı. Ancak bu noktada oyunseverleri üzen tek nokta görsel açıdan da yenilenen League of Legens: Wild Rift’ın oyunun PC sürümündeki tüm şampiyon ve kostümlere yer vermeyecek olması oldu.

League of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün Çıkabilir

Oyunun bu versiyonunu oynayan kullanıcıların çeşitli hediyeler kazanacağına dair de açıklama yapan Michael Chow, League of Legens: Wild Rift’ın Alfa ve Beta olarak iki farklı aşamayla piyasaya sürüleceğini açıkladı. Oyunun tüm dünyada online olarak açılmadan önce belirli bölgelerde test edileceğini de açıklayan Micheal Chow söz konusu bölgelerin hangileri olduğu hakkında bir açıklama yapmadı. Projenin gelişim evresinde hiçbir aksilik olmaması durumunda League of Legens: Wild Rift 2020 senesinin son aylarına doğru oyuncularıyla buluşacak.


İlgili uygulamalar
League of Legends'in Yeni Modu Yayında!League of Legends'in Yeni Modu Yayında!
League of Legends TBF ne zaman?League of Legends TBF ne zaman?

PAYLAŞ