Riot Games, League of Legends’ın 10. yılını yeni oyunlar ve dev projelerle kutluyor! - Haberler - indir.com

Riot Games, League of Legends’ın 10. yılını yeni oyunlar ve dev projelerle kutluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 16:09:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Riot Games’in geliştiricisi olduğu dünyanın en çok oynanan online oyunu League of Legens’in 10. Yılının kutlaması için 5 yeni oyununu ve League of Legens evreninde geçen animasyon dizini, oyuncular için geliştirdiği sürpriz projesini ve uzun metrajlı belgeselini duyurdu.

League of Legends’in geliştiricisi Riot Games, oyunun 10. Yıl dönümünü muhteşem projelerle kutluyor. Küresel yayın esnasında yapılan açıklamalar oyun dünyasını şimdiden kasıp kavurdu.

League of Legends Türkiye Büyük Finali izlenimlerimizLeague of Legends Türkiye Büyük Finali izlenimlerimiz

Yeni mobil kart oyunu

League of Legends'ın Yeni Oyunu Bugün Çıkabilir

Riot Games, LoL’ün 10.yılı için geliştirdiği oynanışında yaratıcılık ve becerinin hakim olduğu Legends of Runeterra’yı (LoR) duyurdu. League of Legends’in bir sembolü haline gelen şampiyonları ve Runeterra'nın farklı bölgelerinden gelen yep yeni karakterleri özgün bir tarzla sun an LoR oldukça dinamik ve değişken bir oyun. Oyun esnasında oyunculara çeşitli kartlar kazanma imkanı sunan oyun ücretsiz seçeneklere ve oyuncunun istediği kartı doğrudan satın alabileceği seçeneklere sahip.

Yeni MOBA oyunu: League of Legends Wild Rift

Riot Games’im oyun dünyasında yankı uyandıran League of Legends Wild Rift projesi hem mobil cihazlar, hem de konsollar için geliştirilen bir proje. Beşe beş takımlarla oynanacak yeni oyunda 15 ila 18 dakika arası süren karşılaşmalar olacak. İki taraflı kontrol düzeneğine de sahip olan Wild Rift, LoL'ün oyun deneyimini yeni platformlara da sunabilmesi için tasarlanmış bir proje. Bu da demek oluyor ki League of Legens tutkunları ilerleyen zamanlarda oyunu sürpriz platformlardan oynayabilecek. Hazırlık aşamasının son evresinde olan League of Legends Wild Rift 2020 senesinin son aylarında oyunseverlere sunulacak.

League of Legends Espor Menajerliği

Tüm bu projelerin yanında oyun tutkunlarına birinci sınıf bir League of Legends espor takımı kurma, kontrat imzalama ve çok daha fazlasını yapma fırsatı tanıyan oyunlardan olan League of Legends Espor Menajerliği’nde olacak ve oyundan elde edilen gelirler profesyonel takımlarla paylaşılacak. Takımlar ilk olarak önümüzdeki sene League of Legends Pro League (LPL) bölgesinde çıkacak ve League of Legends gelecekte diğer bölgesel liglere de yayılmayı hedefleyecek

League of Legends'in Yeni Modu Yayında!

 Bunlara ek olarak şirket, henüz proje aşamasında 3 yeni oyun bulunuyor.

  • Taktiksel bir nişancı oyunu: Proje A
  • Proje L
  • Proje F

Kod adlarıyla tanıtılan oyunlar  arasından Proje A karakterlere dayalı, rekabetçi ve taktiksel bir nişancı oyunu olacak. Yakın gelecekte geçen oyunda oyuncular özel silahlar sayesinde yeteneklerini geliştirebilecek.

Proje L ise LoL Evreni'nde geçecek olan bir dövüş oyununun geçici kod adı.

Proje F, oyuncuların Runeterra dünyasını arkadaşlarıyla birlikte gezebilmesine olanak tanıyan yeni bir oyun. Oyunlarla ilgili detaylar için 2020 senesini beklememiz gerekiyor.

Sihirdar Vadisi’nde büyük değişim!

Tüm bu yeni oyunlara ek olarak, Vadi'ye  Senna adında yeni bir şampiyon geliyor. LoL'ün 140'tan fazla şampiyonunun arasına katılan ve özgün bir biçimde nişancı oynayışı benimseyen Senna, 29 Ekim'de Açık Beta’ya 10 Kasım'da ise resmi olarak oyuna gelecek. Şampiyonlarını ve eşyaları kullanarak ayakta kalan son kişi olmak için diğer herkesle mücadele ettiği sekiz kişilik bir strateji oyunu olan TFT’de 2020'nin ilk çeyreğinde mobil cihazlara çıkıyor. Google Play Store ön kayıtları 16 Ekim'de başlayacak. Son olarak Vadi’de oynayan tüm oyunculara 17 Ekim'den itibaren 10 gün boyunca giriş yaptıkları ve oyun oynadıkları her gün için oyun içi ödüller verilecek.

League of Legends animasyon dizisi ve uzun metrajlı belgeseli geliyor!

Akademi Ödülleri adayı belgesel yapımcısı Leslie Iwerks'ün uzun metrajlı belgeseli geliyor. LoL tutkunlarını ve bu oyunu inşa eden öngörülü insanları dinleyerek projeyi geliştiren Iwerks, Lol’ün inişlerini ve çıkışlarını geliştirme sürecinin ilk günlerinden Pekin Ulusal Stadyumu'ndaki 2017 Dünya Şampiyonası'na kadar ele alacak.

10. yıl kutlamalarına hazırlanan League of Legends'ın logosu değişti

Bunlara ek olarak şirket tarafından hiçbir kar amacı gütmeyen Riot Games Toplumsal Etki Fonu'nu da hayata geçirdi. Şirketin “Karma” adını verdiği bu programı, oyuncular tarafından seçilen pek çok hayır kurumu ve, dünyanın dört bir yanındaki hayır kuruluşlarına şimdiden 4 milyon doların üstünde bağış yaptı bile. “Şafakgetiren” ise Karma, gelirinin tamamının Toplumsal Etki Fonu'na aktarılacağı ilk kostüm olacak.

Tüm bu yenilikler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Riot Games Türkiye Direktörü Erdinç İyikul League of Legends’ın 10. yılını deviriyor olmak bizim için gerçekten büyük bir mutluluk. 10 yıldır bizimle olan topluluğumuz ile beraber League of Legends’ı başka bir seviyeye çıkarmayı başardık. Yeni yaşımızda topluluğumuzu daha da genişletecek ve bize yeni tecrübeler yaşatacak farklı mecralara girmenin de heyecanını yaşıyoruz. Yeni oyunlarımız, yeni türlerin ve dünyaların yanı sıra artık bilgisayar platformunun dışında mobil ve konsol platformlarında da oyuncular ile buluşmamızı sağlayacak.” açıklamasını yaptı.

 


İlgili uygulamalar
League of Legends TBF ne zaman?League of Legends TBF ne zaman?
2020 Overwatch League Normal Sezon Programı Açıklandı2020 Overwatch League Normal Sezon Programı Açıklandı

PAYLAŞ