iPhone 56 Hatası Nasıl Çözülür?


Daha çok Apple ve çevrimiçi forumlarda ortaya çıkanlara göre birçok kullanıcı iPhone modellerini iTunes ile geri yüklerken veya iOS sürüm güncellemesi gerçekleştirirken, iTunes üzerinde 56 adlı bir hata ile karşılaşıyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone’larda ve iTunes’da gözüken 56 hatasının çözüm yollarından bahsedeceğiz. 56 hatası meydana geldiği zaman bu hatada iPhone güncellemenizi veya iTunes ile geri yüklemenizi engellemiş oluyor. iTunes Apple’ın iPhone cihazlar için geliştirmiş olduğu en güvenilir yazılım olarak biliniyor. Ancak buna rağmen kritik hatalar meydana gelebiliyor. Bu yaygınlaşan 56 iTunes hatasının ise neden oluştuğu henüz bilinmiyor. Ancak bu hatanın çözümüne yönelik bazı yöntemler bulunuyor.

iPhone 56 Hatasının Sebepleri

iPhone 56 hatasını DFU modu ile çözmek

Hatanın sorununu cihazı DFU moda alarak çözmeyi deneyebilirsiniz. Fakat DFU moda alındığı zaman iOS cihazınızda yer alan tüm veri ve ayarların silinmesi gerektiğini belirtelim. Bu sebepten ötürü önemli içeriklerinizi yedeklemeyi ihmal etmeyin. Gelin şimdi cihaz DFU moda nasıl alınır bakalım.

iPhone 7 ve iPhone 8 modellerinde Home tuşu fiziksel olmadığı için, ses kısma düğmesine basarak aynı görevi yerine getirebilirsiniz. Yapacağınız bu çözüm yöntemleri ile iPhone ve iTunes yazılımında ortaya çıkan 56 sorununun çözümlerini deneyebilirsiniz.