Yeni iPhone'lar üç kamera sistemi ile gelebilir - Haberler - indir.com

Yeni iPhone'lar üç kamera sistemi ile gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-01 13:06:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji sektörüne yön veren isimlerden biri olarak karşımıza çıkan Apple, her yaptığı ile olay olmayı başaran isimler arasında. Son zamanlarda üretilen akıllı cihazlara baktığımız taktirde özellikle kamera sistemleri üst teknoloji kullanarak tasarlanmıştır. Apple uzun süre iPhone akıllı cihazlarında özgün değişiklikler yaparak kendi çizgisini bozmadan ilerlemeye yönelik hareket etti. Fakat teknolojik gelişimlerin gerisinde kalmaması adına zaman zaman çeşitli değişiklikler ve gelişimler yapmaktan da geri kalmadı. 

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde iPad ve AirPods modellerini resmi olarak tanıtarak piyasada yerini almışı. Tanıtılan bu modellerin ardından Apple takipçilerinin gözleri iPhone modellere çevrildi. Apple yeni iPhone modeli hakkında çalışmalara başladı ve bunun yanı sıra piyasada da bu cihazlar hakkında çeşitli bilgiler dolaşmaya başladı. Apple geleneksel olarak her yıl Eylül ayında yeni iPhone'larını tanıtıyor. Yine bu yılda Apple'ın son cihazını gerçek hali ile görmek için bu yılın Eylül ayını beklememiz gerekiyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda hayatımıza girecek olan iPhone'lar hakkında zaman zaman gündeme yeni bilgiler gelmektedir. 

iPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik SızdırıldıiPhone 11'de Olacak Yeni Bir Özellik Sızdırıldı

Yeni iPhone'lar da üç kamera olacak

Son zamanlarda üretilen çoğu akıllı cihaz üst düzey teknoloji doğrultusunda tasarlanıyor. Hatta bu cihazların yazılım tarafı güçlü olduğu gibi aynı zamanda donanımsal özelikleri de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle de cihazların kamera sistemleri kullanıcı kitlenin büyük ilgisini çekmektedir. Yeni iPhone modelleri de Apple'ın özgün tasarımına devam etse de kamera sistemi bu sefer üçlü olacak. Apple tarafından üretilen son iPhone cihazlar hakkında ortaya çıkan söylentiler, yeni iPhone'ların kamera sistemlerinin oldukça ses getireceği yönünde. Piyasada yer alan sızıntı bilgiler doğrultusunda bu yıl tanıtılması beklenen iPhone akıllı cihazlarının tek ve çift kamera sistemlerinin yerine çift ve üçlü kamera sistemleri doğrultusunda tanıtılması bekleniyor. Her anlamda üst düzey özellikler sahip olması beklenen bu akıllı cihazın gelişmiş özelliklerinin bulunması bekleniyor. 

Bu söylentilerin konuşulmasının ardından cihaz hakkında ortaya çıkan yeni görüntüler kamera sisteminin üçlü olduğu iddialarını doğrulayacak niteliktedir. Onleaks'in daha önce aktardığı yeni bilgilere göre, Eylül ayında gelecek olan iPhone modellerinin kare kamera tasarımı ile geleceğinin bilgisini vermişti. Yakın zamanda gelen görüntüler ise akıllı cihazın kamera sisteminin üçlü sistemini doğrulayacak niteliktedir. Elde edilen bu görüntülerin şuan için güvenirliliği konusunda henüz net bilgi söz konusu değildir. Mevcut bilgileri orta noktada birleştirdiğimiz taktirde cihaz hakkında gerçekçi bilgiler elde edebiliyoruz. Genellikle özgün çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplayan ve kendi çizgisini bozmadan ilerleyen Apple, kendi çizgisinde ilerlemeyi seviyor. Fakat bu durumların yanı sıra Nokia, Samsung ve Huawei gibi teknoloji devleri, akıllı cihazlarda kamera sisteminin çoklu olmasından yana hareket ediyor. Çoklu kamera sistemine duyulan büyük ilgi sayesinde şirketler çalışmalarını bu doğrultuda yapıyorlar. Apple'da biraz değişikliğe giderek yeni iPhone cihazında üçlü kamera sistemi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Artık yeni iPhoen da kamera sistemini artırarak daha da gelişmiş bir düzeyde tasarlanacak. 

 


"Damar Tarama" Teknolojisi iPhone 11 İle Geliyor
iPhone 11'in kamera sisteminin teknik çizimleri ortaya çıktıiPhone 11'in kamera sisteminin teknik çizimleri ortaya çıktı

PAYLAŞ