iOS 13.1.3 güncellemesinde neler değişmişti? iOS 14 yenilikleri neler kazandıracak?


Teknoloji dünyasının dev isimlerimden Apple, iOS 13 üstüne güncellemeler geliştirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan sıkıntıların her birinin önüne geçen iOS 13.1.3 de kısa süre önce çıkmış durumdadır. Bir süre önce iOS 13 güncellemesinin üstüne üçüncü güncelleme olan 13.1.3 sürümü indirilmeye açıldı. Her bir iOS 13 kullanıcısı için son derece önemli görünen sürüm için Apple tarafından yayımlanan resmi sürüm değişiklikleri tam olarak aşağıdaki şekilde karşımıza çıkıyor.

Şirkete göre bu güncelleme ile beraber sunulanlar

Bu arada şirketin macOS Catalina için de önemli bir güncellemesi hazırlanmış durumdadır. Bu güncelleme ile beraber kullanıcıların yaşadığı birçok sorun ortadan kaldırılıyor.

iOS 13 hangi cihazlara yüklenebiliyor?

Açıklandığı kadarıyla iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s ve iPhone SE modelleri yeni sürüme geçiş yapabiliyor. 110 MB boyutu bulunan yeni güncellemeye cihazların "Yazılım Güncelleme" bölümünden ulaşabilirsiniz. Güncelleme ile beraber bu akıllı cihazlarda yaşanan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. 

iOS 14'le gelecek tüm yenilikler