iOS 13 ile Gelebilecek Özellikler


Apple kullanıcılarının merakla beklediği yeni nesil işletim sistemi sürümü olan iOS 13 için birçok yeniliğin sızıntıları gelmeye devam ediyor. iOS 13 ile beraber birçok yeni özellik getirecek olan Apple’ın şimdi ise söz konusu bu özelliklerine yönelik bazı detaylar ortaya çıktı. Her yeni iOS sürümü bir yenilik barındırırken, Apple kullanıcıları en güncel iOS sürümünü kullanmayı seviyorlar. Cihazlara yenilenmiş hissi yaratan bu yeni güncellemeler ayrıca tasarımsal anlamda da farklar içeriyorlar. Son zamanlarda sızıntıları gelmeye devam eden iOS 13 ile beraber hangi muhtemel özellikler kullanıcılara sunulacak gelin bakalım.

iOS 13 ile Beraber Gelmesi Beklenen Yeni Özellikler

Haziran ayında gerçekleşecek olan WWDC etkinliği ile beraber resmi olarak iOS 13’ün tanıtımına şahit olacağız. Ancak şimdiden çeşitli bilgiler sızdırılırken bu sızdırılanlara göre gelecek özellikleri sizler için derledik.

Yeni Karanlık Mod Desteği

Kullanıcıların belki de en çok beklediği özelliklerden birisi ise karanlık mod oluyor. Kullanıcılar ayarlar üzerinden istedikleri zaman koyu moda sahip temayı aktif edebilecekler. Çoklu görev tarafında ise iPad’lere bu yeni özelliğin gelmesi bekleniyor. Kullanıcılar bu sayede aynı anda birden fazla uygulama kullanabilecekler bu konuda henüz bir detay verilmiş değil.

Hareketi Geri Al Özelliği ve İyileştirmeler

Mail uygulaması iyileştirilecek

Kullanıcılar artık gelen maileri kategori edebilecek. Dilerlerse “sonra oku” olarak maillerine daha sonra erişebilecekler. Bu noktada üçüncü parti mail uygulamasının ihtiyacı ortadan kaldırılmış olacak.

Diğer Yenilikler

Bakalım gerçekleşecek olan WWDC etkinliği ile beraber bizleri nasıl özelliklere sahip bir iOS 13 bekliyor olacak göreceğiz.