iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak - Haberler - indir.com

iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 16:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bu sene ses getirmesi beklenen en büyük yeniliği yeni bir iPhone ya da iPad modelinden farklı yeni sürümü iOS olacak. iOS 13 için son gaz çalışmalarını sürdüren Apple, MacRumours tarafından edindiğimiz bilgilere göre iOS 13 test edilmeye başlanmış durumda.

iOS 13 için Apple geri sayımı başlattı. Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan WWDC 19 etkinliği bünyesinde ilk defa karşımıza çıkacak olan iOS 13 sürümü, test edilme aşamasına girmiş durumda. Gece gündüz iOS 13 için çalışma yürüten Apple, sürümü sonhaline getirebilmek için yoğun bir çaba içerisinde. Apple’a yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda iOS 13’ü teknoloji devi Apple test ediyor. Aynı zamanda yeni sürüm için Apple baya yol kat etmiş durumda.

Yeni iOS 12.1.2 Güncellemesi Bağlantı Sorunlarını ÇözüyorYeni iOS 12.1.2 Güncellemesi Bağlantı Sorunlarını Çözüyor

iOS 12 ile beraber eski modeller hızlandı

Peki iOS 13 sürümü ile beraber gerek iPad’ler olsun gerekse iPhone’ler olsun neler değişecek?

Mcrumours tarafından edindiğimiz bilgiler doğrultusunda ABD menşei Apple, bazı iPhone modellerinde yeni iOS sürümünü iOS 12 sürümünü kullanıcılara sunduktan hemen sonra test etmeye başlamış durumda. Peki iOS 13 sürümü ile beraber gerek iPad’ler olsun gerekse iPhone’ler olsun neler değişecek? Bu sorunun cevabını merak ettiğinizi biliyorum, ancak şu an için böyle bir soruya cevap vermek çok erken olur. Mesela Always on Display ve gelişmiş çoklu görev penceresinin yeni sürüm iOS 13 ile beraber gelmesi beklenilenler arasında. Uzun lafın kısası şirket arayüz yeniliklerinin ağırlık verildiği bir iOS sürümünü kullanıcıları için hazırlıyor.

 

 

 


iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?
Artık Apple'ların %75'i iOS 12'ye geçtiArtık Apple'ların %75'i iOS 12'ye geçti

PAYLAŞ