iOS 13 ile hangi yenilikler gelecek? - Haberler - indir.com

iOS 13 ile hangi yenilikler gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 16:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın bu yıl kullanıcılarına sunacağı yeni iOS sürümü iOS 13 ile birlikte her anlamda birçok değişiklik olacak.

Apple, her yıl kendi işletim sistemi iOS’un yeni sürümünü kullanıcıları ile buluşturuyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde iOS 12 kullanıcılara sunulmuştu. Bu yıl da yine bir üst versiyon, iOS 13 ilerleyen aylarda kullanıcılar ile buluşturulacak. iOs 13 ile birlikte pek çok yeniliğin de geleceği biliniyor. Fakat bunların ne gibi yenilikler olacağına dair pek bir bilgi yok. Son olarak Bloomberg tarafından yapılan bir haberde, iOS 13’ün kullanıcılarına ne gibi yenilikler sunacağına ilişkin fikir edinildi. iOs 13’le birlikte geleceği bilinen ve en çok dikkat çekecek özelliklerden birisinin, karanlık mod (Dark mode) olması bekleniyor.

iOS 13'te olmasını beklediğimiz 10 bomba özellikiOS 13'te olmasını beklediğimiz 10 bomba özellik

iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak

iOS 13, iPad’ler için de yeni bir ekran görünümü getirecek

Son dönemlerde uygulamalar için en çok konuşulan özelliklerden birisi karanlık mod. Google’ın uygulamalarının büyük bir çoğunluğuna karanlık mod özelliğini getireceği biliniyor. Aynı şekilde iOS 13’le birlikte Apple kullanıcıları da karanlık mod özelliğine kavuşacaklar. Böylece geceleri cihaz kullanımı daha iyi olacak ve kullanıcılar pilden tasarruf etmiş olacaklar. Bununla beraber, iPad’ler için yeni bir ana ekran gelecek. Bu haber, daha önce de sızdırılan bilgilerden birisiydi ve bir kez daha gündemde yerini aldı.

Bloomberg’in haberine göre, iPad’lerin yeni ana ekranının nasıl olacağı konusunda henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Sadece, iOS 13’ün uygulamalar için yeni bir sekmeli ekran getireceği öğrenildi. Böylece kullanıcılar, dosya yönetimini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Bu sistem tıpkı Google Chrome’daki çoklu sekmeler gibi olacak. iOS 13’ün getireceği bir başka yenilik, yeni abonelik servisleri. Bu servisler, Apple dergiler ve orjinal video içerikler olmak üzere 2 servis olacak. Yeni iOS sürümü iOS 13’ün, önümüzdeki aylar içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.



PAYLAŞ