Google Play halk oylaması ödülleri başladı, siz de oy verin!


Android uygulama mağazası olan Google Play için 2019 Google Play halk oylaması etkinliği başlıyor. Bu yıl baktığımız zaman yerli uygulama olarak Oyna Kazan yapımını görüyoruz. Her yıl sonu artık bir gelenek haline gelen ve kullanıcıların oyları ile en iyi yapımlar halk oylaması ile seçiliyor. Söz konusu seçim 2019 için başlarken, kullanıcılar oyun ve uygulama kategorisinde oy vererek beğendikleri yapımları öne çıkarabilecekler. Google Play halk oylamasında yer alan adaylar genelde ülke mağazalarında öne çıkan yapımlardan oluşuyor. Bu noktada ülkeden ülkeye değişkenlik gösterirken, bazı ülkelerde film ve kitaplar için de halk oylaması gerçekleştiriliyor.

Google Play Halk Oylaması 2019 Başladı

Ülkemiz mağazasında ise bu yıl sosyal medya uygulamalarının geri planda olduğu gözüküyor. Oyna Kazan adlı bilgi yarışması ise adaylar arasına girmeyi başarmış durumda. Diğer uygulamalar da yabancı yapımlı kaynaklar oluyor. Video düzenleyicisi tarafında Enlight Pixaloop, RPG oyun yapısında Fitness RPG, sosyal medya uygulaması Ablo, müzik yapma uygulaması Groovepad, çömlek boyama Potter.ly 3D, moda temelli uygulama 21 Buttons gibi isimleri uygulama listesinde görüyoruz.

Oyun tarafında baktığımız zaman ise Brawl Stars, Mario Kart Tour, RAID Shadow Legends, Auto Chees, Angry Bİrds Dream Blast, Hotem: Miami Gizemi, Call of Duty: Mobile, AFK Arena, Archero ve Rumble Stars Futbol oyunları bulunuyor. Oylamalar 25 Kasım’a kadar sürerken 3 Aralık tarihinde kazananlar açıklanacak.

Oylama sayfası