Google Pixel 3 Duvar kağıtları sızdırıldı, hemen indirebilirsiniz


Google Pixel 3'ün tanıtımına az bir süre kalmışken sızıntılar devam ediyor. Son olarak sızıntı ise Google Pixel 3'ün duvar kağıtları oldu.

Google Pixel 3 Duvar kağıtları sızdırıldı, hemen indirebilirsiniz

Google'ın çok yakında tanıtılacak olan Pixel 3 modeli ve Pixel 3 XL modeli için sızıntılar devam ediyor. Geçtiğimiz zamanlarda birçok sızıntı yapılmıştı. Bu seferde telefona ait duvar kağıtları sızdırıldı. Google'ın bu yeni çıkacak olan telefonları hakkında birçok detayı biliyoruz. Örneğin, neye benzeyeceğini, kutusundan hangi aksesuarlarla birlikte çıkacağını biliyoruz. Lansmana iki hafta kalmışken yazılım tarafında da dikkate değer sızıntılar geldi. Pixel 3'e özel olarak Google Duvar Kağıtları uygulamasının güncellenmiş versiyonu sızdı. Animasyonlu canlı duvar kağıtları, cihazı hareket ettirdikçe, müzik çaldıkça veya telefonun kilidini açtıkça dinamik bir şekilde değişiyor. Ayrıca bazıları da günün zamanına göre pasif biçimde değişiklik gösteriyor. 

MySmartPrice tarafından ortaya çıkarılan sızıntıya göre konu olan duvar kağıtları Google Drive bağlantısı üzerinden indirilebiliyor. Ayrıca bu yeni duvar kağıtları uygulamasına ait bir APK mevcut. Sızdırılan ve indirilen bu dosyaları açsanız bile, kullanmanız için Android Pie sürümüyle çalışan Pixel 2 telefona ihtiyacınız bulunuyor. Cihazınız uygun olmasa bile 28 adet duvar kağıdını indirip statik (değişmeyen) şekilde kullanabilirsiniz.