Google Pixel 3, Kamera Yetenekleri İle Dikkat Çekecek - Haberler - indir.com

Google Pixel 3, Kamera Yetenekleri İle Dikkat Çekecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-09 11:00:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın başarılı amiral gemisi serisi olan Google Pixel için son olarak Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL cihazlarını görmüştük. Modeller özellikle kamera yetenekleri ile ön plana çıkmıştı. Şimdi ise en iyi kameraya sahip olması beklenen Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yılın en merakla beklenen amiral gemisi serilerinden olan Pixel 3 modelleri için heyecan uyandıran yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Yeni gelen bilgilere göre cihazlarda üst seviye bir donanım detayı göreceğiz. Bu kapsamda 5 inç olması beklenen Pixel 3 modeli 5.3 inçlik bir ekran büyüklüğü ile gelecekken Pixel 3 XL ise 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacak.

Her iki cihaz farklı ekran boyutlarına sahip olacakları biliniyor. Bu noktada pazara baktığımızda en büyük cihaz 6.2 inçlik ekranı ile Galaxy S9+ olduğu biliniyor. Ancak görünüşe göre Google'ın bu en yeni amiral gemisi cihazında 6.3 inç seviyelerini göreceğiz. Donanım tarafında ise Google'ın Snapdragon 845 veya daha yeni bir Qualcomm işlemcisini tercih etmesi bekleniyor. Pixel 3 için 4 GB seviyelerinden beklenen RAM miktarı Google Pixel 3 XL tarafında ise 6 GB seviyelerine erişebilecek. Diğer yandan en az 64 GB yada 128 GB'lık dahili depolamaya sahip olarak versiyonların yer alması bekleniyor.

Diğer beklentilere gelecek olursak Google'ın Pixel 3 ve Pixel 3 XL arasına konumlandıracağı yeni orta seviye bir modelini de sunması bekleniyor. Daha düşük bütçeli kullanıcılar için özelliklerden kısılmış yeni bir Pixel modelini görebiliriz. Şuan için cihazlar hakkında ortaya çıkan bilgiler bunlardan ibaret olurken modelin iddialı teknik detaylara sahip olacağını söyleyebiliriz.





PAYLAŞ