Google Pixel 3 serisi, Android'le beraber iPhone'a da rakip olacak - Haberler - indir.com

Google Pixel 3 serisi, Android'le beraber iPhone'a da rakip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 17:10:04
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının dev ismi Google, bilindiği üzere iPhone'lar haricinde neredeyse tüm akıllı telefonların kullandığı işletim sistemi Android'in mimarı. Akıllı telefon sektörüne hem işletim sistemiyle hem de kendisine ait akıllı telefon modelleriyle katkı sağlıyor. Şirketin ismi akıllı telefon dünyasında şu sıralar Google Pixel 3 ve 3 XL modelleriyle anılıyor. Google, iki yeni amiral gemisini teknoloji severlerin beğenisine sunmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Sonbahar aylarında satışa çıkması beklenen modellerin genel anlamda özellikleri hakkında az bir bilgi verildi. Pixel 3 ve 3 XL'a dair gelen son bilgilere bakılırsa da modeller Android cihazların yanı sıra iPhone'lara da rakip olacak.

Google Pixel 3 ve 3 XL, Ekim gibi satışa sunulacak

Google'ın yeni amiral gemileri Pixel 3 ve 3 XL'ın iddialı bir şekilde rakiplerinin karşısına geçmesi bekleniyor. Elde edilen bilgilere bakılırsa, yeni amiral gemileri iPhone X2teki gibi bir çentiğe sahip olacak ve uçtan uca ekran bulunacak. Tasarım anlamında iPhone X'e benzeyeceği söylenen modellerin, iPhone'lara da rakip olması bekleniyor. Google'ın bunun yanı sıra, iPhone X2i üretmesiyle bilinen Foxconn şirketiyle görüştüğü ortaya çıktı. Google, Pixel modellerini Foxconn'a ürettirmek istiyor.

Google Pixel modellerini ilk olarak 2016 yılında akıllı telefon dünyasına sundu. 2017 yılında, Pixel 2 ve XL modellerini çıkaran Google, bu modellerden 3,9 milyon satış elde etmeyi başardı. Şimdi de Bloomberg'in haberine göre Ekim ayında yeni amiral gemileri Pixel 3 ve 3 XL satışa sunmaya hazırlanıyor. Google'ın Pixel modellerini, ülkemizde satın almak için, internet üzerinden sipariş vermek gerekiyor. Çünkü modellerin henüz ülkemizde resmi satışı yok.





PAYLAŞ