Facebook Messenger İçin Karanlık Mod Kullanılabilir Durumda


Facebook kullanıcılarının bir süredir beklediği karanlık mod özelliği artık tüm Facebook Messenger kullanıcıları için kullanıma sunuldu. Mart ayında sürpriz olarak karşımıza çıkan Messenger’daki gizli bir karanlık mod entegre edildiği ortaya çıkmıştı. O günden itibaren uygulamanın sürpriz yumurta bölümünden karanlık mod etkinleştirilebilir oluyordu. Ancak artık karanlık mod tüm kullanıcılar için erişime açıldı ve kullanılabilir oldu. Artık Messenger uygulamasını açtığınız zaman sol üst bölümde yer alan profilin fotoğrafınıza bastığınızda, karanlık mod seçeneğinin karşınıza geleceğini göreceksiniz. Güncelleme tüm kullanıcılara aynı anda verilmediği için güncellemeleri arada kontrol etmenizde fayda olacaktır.

Facebook Messenger İçin Karanlık Mod Yayınlandı

Messenger üzerinde bir bireysel veya grup sohbetini açın. Daha sonra hilal emojisi gönderdiğiniz zaman hilal yağmuru animasyonundan sonra gizli ayarı keşfettiğinize dair bildirim gelecek. Artık ayarlar menüsü üzerinden karanlık modu etkileştirme seçeneğini göreceksiniz. Bu yöntemle sürpriz yumurta özelliğiyle karanlık moda erişmek mümkün oluyor. Ancak Messenger için gelen güncellemeyi de bekleyerek, dahili olarak sunulan karanlık modu aktif edebilirsiniz.

Hem Android hem de iOS platformu için yayınlanan Facebook Messenger karanlık mod daha çok gece kullanımlarda göz yorgunluğunu azaltmak için etki edecektir. Diğer yandan OLED ekrana sahip bir akıllı telefonunuz var ise yine batarya tasarrufu ve pil ömrü açısından karalık temaya sahip uygulamalar olumlu bir etki sağlayacaktır. Güncellemenin yakın zamanda tüm kullanıcılara erişmesi bekleniyor.