Facebook ile Messenger Tekrardan Birleşecek - Haberler - indir.com

Facebook ile Messenger Tekrardan Birleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir uygulama analiz ve araştırmacısı tarafından atılan bir tweete göre Messenger ve Facebook uygulamalarının tekrardan birleşeceğine dair düşünceler ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, 2014 yılında almış olduğu bir karar ile mesajlaşma servisini ana Facebook uygulamasından ayırdı ve Messenger olarak kullanıcılarına sundu. Bu karar ile beraber kullanıcılar Facebook’ta arkadaşları ile mesajlaşmak için Messenger olarak ek bir uygulama indirmek zorunda kalmışlardı. Mark Zuckerberg ise Messenger uygulamasını ayırmanın Facebook’un sosyal medya aracı olduğunu ve Haber Akışı odaklı olduğu ifade edildi.

Messenger ve Facebook Yeniden Birleşiyor

Facebook Afrika'ya İnternet Götürmek İçin Google ile YarışıyorFacebook Afrika'ya İnternet Götürmek İçin Google ile Yarışıyor

Zuckerberg, devam ettiği açıklamasında Messenger’ın sosyal medya özelliklerinin önüne geçtiğinden ötürü ayrı bir uygulama olarak sunulduğunu söyledi. Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong’a göre ise yapılan bir paylaşıma göre Facebook bu noktada bir geri dönüş yaparak Facebook ana uygulamasına bir Messenger butonu eklemesi bekleniyor. Ortaya çıkan bazı görsellere göre ise ayrı bir uygulama bulunmadan Facebook uygulaması üzerinden Messenger mesajlaşma servisine ulaşılacak ve kullanıcılar arkadaşları ile iletişimde kalacak.

Diğer yandan ortaya çıkan bazı sızıntılarda şirketin Instagram, WhatsApp ve Facebook’u birleştirme düşüncesinin bir parçası olarak Messenger’ı birleştirme hazırlıkları olduğu bekleniyor. Ancak Facebook’un bir parçası olarak Messenger’ın ne zaman Facebook uygulamasına entegre edileceği henüz bilinmiyor. Ancak henüz sızıntılardan ibaret olduğu ve böyle bir hamlenin  gelip gelmeyeceği ise bilinmezliğini koruyor.


Facebook Developer Circles Türkiye'de Faaliyete BaşladıFacebook Developer Circles Türkiye'de Faaliyete Başladı
Facebook nasıl ilerleyecek?Facebook nasıl ilerleyecek?

PAYLAŞ