Facebook Messenger beklenilen özelliğe kavuştu - Haberler - indir.com

Facebook Messenger beklenilen özelliğe kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 10:56:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Facebook Messenger için uzun zamandan beri beklenen özellik, WhatsApp’ın ardından uygulamaya ekleniyor. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Facebook Messenger Anlık Çeviri Özelliğine Kavuşuyor!

Koyu Mod Facebook Messenger'a Geldi!Koyu Mod Facebook Messenger'a Geldi!

WhatsApp için geliştirilen yeni özellik ile birlikte kullanıcılara tek bir mesaj üzerinden yanıt vermek mümkün hale gelmişti. Bu özellik sonrasında gözler Facebook Messenger’a çevrilirken uzun zamandan beri beklenti haline gelen özelliğin uygulamaya eklendiği ifade edildi. Diğer bir deyişle alıntı özelliği olarak tanımlanan bu yenilik, bundan sonraki süreçte Facebook Messenger’da da kullanılabilecek.

Messenger mesaj alıntılama özelliği ne getiriyor?

Şu anda Facebook Messenger dışındaki hemen hemen tüm sohbet uygulamalarında yer alan mesaj alıntılama özelliği, kullanıcıların bir mesaja direk olarak yanıt vermesini sağlıyor. Alıntı yapılan mesaj üst tarafta gösterilirken, altında kullanıcı tarafından yazılan mesaja yer veriliyor. Böylece kişilerin kolay bir şekilde mesajlaşmalarını sürdürmesi mümkün olurken, karışıklığın yaşanması da önlenmiş oluyor.

Facebook Messenger yeni özelliği nasıl kullanılacak?

Facebook Messenger için geliştirilen bu özellikten yararlanmak isteyen kullanıcıların güncelleme sonrasında aşağıdaki adımları takip etmesi yeterli.

Cevap verilecek olan mesajın üzerine uzun süreli basılı tutun.

Ardından karşınıza çıkacak seçeneklerden yeni cevap seçeneğini seçin.

İstediğiniz mesajı yazarak gönderin.

Facebook Messenger için geliştirilen özellikte, kullanıcıların normal mesajlarda olduğu gibi GIF ve diğer farklı özelliklerden yararlanarak mesaj yazması mümkün. Bu açıdan herhangi bir sınırlama bulunmuyor.

Yeni dönem mi başlıyor?

Bu gelişmeler ile birlikte Facebook cephesinden gelen bazı haberler oldukça dikkat çekici. Zira Facebook, WhatsApp, Instagram ve Messenger için toplu geliştirme isteyen Facebook, tüm özellikleri aynı anda uygulamalara sunmayı planlıyor. Bu açıdan paylaşımların doğru olması halinde artık tüm uygulamalarda aynı özellikleri aynı anda kullanmak da mümkün olacak. Fakat bu gelişmelerin resmi olmadığını da hatırlatalım.


Facebook Messenger'da Ciddi Açık BulunduFacebook Messenger'da Ciddi Açık Bulundu

PAYLAŞ