Epic Store göz kamaştırıyor: Watch Dogs 2 ve FM 2020 ücretsiz


Popüler dijital oyun servisi Epic Games, Epic Store üzerinden ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Kısa sürelik kampanyalar kapsamında sunulan bu oyunlara yenisi ekleniyor. Buna göre şirket Stick Is To The Map, Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2 oyunlarını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Toplam satış fiyatı 501 TL olan bu oyunlar, Epic Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumda. Oyuna kütüphanenize ekleyerek sahip olabilir ve daha sonra istediğiniz bir zamanda indirebilirsiniz. Epic Games tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan bu etkinlik ile her hafta bazı ücretsiz oyunlar sunulacağı açıklanmıştı. Bu kampanyanın 2020’nin başına kadar devam edeceği söyleniyordu.

Ancak öyle olmadı ve Epic Games ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Platformda ücretsiz olarak sunulan oyunların yenileri gelmeye devam ediyor. Epic Games’in bu haftaki oyunlarından birisi olan Stic ıt To The Man, 13 TL fiyatı etiketi ile ücretsiz olarak sunuluyor.

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları

Stick It To The Man

Zonik tarafından geliştirilen bu oyun, 2013 yılında çıkış yapmıştı. Steam tarafında çok olumlu bir geri dönüş alan bu oyun olağan üstü güçlere sahip insanların olduğu bir dünyada geçiyor.

Stick It To The Man sistem gereksinimleri

Football Manager 2020

Futbol meraklıların vazgeçilmez oyunlarından birisi olan Football Manager 2020’i indirerek oynayabilirsiniz.

Watch Dogs 2

Teknolojik bir çağda geçen Watch dogs ile oyundaki çeşitli bulmacaları çözerek hacker becerilerinizi geliştiriyorsunuz.

Minimum: 

Önerilen: